Nema button mashinga jer tu nećeš dospjeti daleko.
Malo me više jebe što ljude nauče 1 kombo i onda smaraju sa tim do besvijesti. Omni Man jest pomalo broken i dosta ga često koriste otkad je stavljen u roster. Od svih borbi, možda sam imo jednu protiv lika koji je stvarno igro raznovrsno i vrhunski sa njim. Ostalo sve završi na onom kad te doslovno žonglira u zraku pol minute. Relativno se lako obranit protiv njega, al ak te dohvati… 🙄🙄
Ljudi exploitaju igru, koriste ono što im donosi pobjede.
Dok nisu nerfali, Baraka & Cyrax duo su bili žešći smor u onlineu. Smokea ne podnosim kolko ga znaju abjuzat online. Ima velik range low i overhead napada i njega mi je najteže pročitat. Ide mi sve bolje, česte su mi pobjede protiv Smoke igrača, al me ipak nenormalno nervira.
U nekim stvarima je bolji od MK11, u nekima je lošiji. Generalno sam jako zadovoljan igrom i guštam praktički svaki dan (uz standardnu poneku iznimku kad jednostavno ne ide i kad je gašenje igre jedino što preostaje da sačuvam živce), premda ima još puno prostora za pomak. Naravno, uopće ne sumnjam da će nastavit poboljšavat igru kroz naredne mjesece / godine, kao što su i MK11.
Samo mi je žao kaj nemam baš toliko vremena da mogu odvojit par sati na učenje / usavršavanje nekog lika.
Reptile mi je main i solidno ga znam. Li Mei i Kung Lao su mi odmah nakon, al za Reptilea znam napamet poteze, a kod ovih se ponekad uhvatim da se prisjećam kak se izvede neki combo. Vježba i samo vježba da potezu "uđu u krv" al jbga, nema se tolko vremena više. A donekle mi je žao potrošit 2h u practice modu kad mogu ta 2h rokat u onlineu.