Upravo prešo story 50%.

Znači, perverzija što rade od priče i likova 😍🤩

Sve novo, a opet tolko poznato… s jedne strane možda fali veći fokus na pojedine likove, al opet imaš neki osjećaj da ipak svaki dobije dovoljno vremena da ti uđe pod kožu. Ne treba dugo da krene sranje, Shang Tsung je u ovom dijelu fenomenalno portretiran i gušt ga je gledat / slušat u svakoj sceni.

I ostatak casta je skoro pa savršen, jebeno zanimljivi, pamtljivi, jedinstveni… ma vrh!

Kvaliteta animacije je brutalna, razgovori, emocije i one lineri jebeno visoka razina (uz pokoji neizbježan cringe dio, ali stvarno je svedeno na minimum).

Sam gameplay traži prelazak tutoriala i stalno učenje. Basic pokreti i lagani comboi se brzo polove, al izvesti neki zajebaniji combo je… zajebano 😃. Čuda se tu mogu izvesti kad se polove kombinacije i timing. Pa još comboi sa Cameo likovima te aerial potezi… previše je toga, jbte..

U MK11 sam imo 2 main lika, ovdje ih je već 6-7 koje želim masterirat i sa kojima ću sigurno imat stotine fightova online. Kojeg, btw, nisam još ni taknul…neću bit vreća za napucavanje 😃

Još dan - dva singla, a onda rokanje sljedećih par godina 😄

Vidim da je igra pokupila jebene ocjene i drago mi je radi toga. Po svemu kaj sam dosad isprobal, ovo je na dobrom putu da mi skine MK11 sa trona najdraže tučnjave.

Mrvu su ipak pretjerali sa samim krajem te nepotrebno zbrzali i ostavili neka pitanja neodgovorenima, al ajd, može proć.

Do cca 12-og chaptera je baš bilo "prizemno", kolko se ta riječ već može upotrijebit za MK priču. Pa su onda nabili gas sa all out Armageddonom, kao nekad, a ustvari pokvarili dojam na taj način .

Nema veze, roka se dalje.

Nema onog soundtracka!!! Odma 3 ocjene dolje

meni stize premium edicija ovih dana. vjerujem da ce mi iz svega do sada biti bolja od mk11 jer tamo mi nije bas combat bio po ukusu, a posebice one kerefeke kad ti je low health. ovo je vise na tragu MKX sto je jako dobra stvar, a i ovi assistovi su jako kul.

Promjena u onlineu - igra se na 3 dobivene što mi je oke.

Ono što je jebena mana - nakon izgubljene runde se ne može promijeniti borca, samo Kameo. To moraju izmjenit pod muss. Bilo je u MK11, nema razloga da ne bude tu.

I, upravo mi je lik quital nakon 2 izgubljene. Nisam skužil dal sam dobil bodove. Ako nisam, baš kurvinjski.

Scorpion zasad OP sa jednim comboom, Sarenu za Cameo uzima 90% igrača.

Igram sa Reptileom, jeeeeeben je

Tuhy Kakav je content van singleplayera? Invasions naspram Krypta?

Premisljam uzet odma, ali Lies of P me ceka iza ugla 😅

DarkPunisher

A standard Toweri i daily / weekly Toweri koji se otvore u Invasionu, versus i tournament za dvoje igrača. Tek je par dana prošlo, nije mi još dosadil single m

Invasion je oke za odigrat, al ne znam kolko će me vuć da idem igrat i naredne sezone. Meni je ovo za online, a tu mi je zasad ta zamjerka za nemogućnost promjene borca nakon poraza. I čudo je što već neki izvode sa comboima, frajer mi je skinuo više od 50% healtha sa Raiden & Sareena comboom

Presao Story Mode. Da, cim krenes, kao i U proslom nastavku, sa timeline-ima, prica Mora ispasti luda, ali je atrkativna i Puna nods na starije nastavke popu Armageddon i Deadly Alliance.

Sto se tice gameplay, iskreno bih volio da je Jos Malo brzi, Ali polako se navikavam.

DNS dalje na igranje.

Zubata drolja, jebem ju u dupe

Ae, jebite se… ❤️

Shorts priča drugu priču 🥲

@Tuhy

mjesec kasnije

Nitko ne igra osim mene, jel? 😁

Online nekad brutalno nervira, nekad mi je top. Ima mjesta za improvement u dosta stvari, ali u globalu je vrhunska igra, ne sumnjam da će par godina radit na igri i izbacivat poboljšanja.

Omni - Man gameplay je perverzija. Dosad su mi samo 3-4 lika sjela sa movesetom, mislim da će i on.

Tuhy Nitko ne igra osim mene, jel? 😁

Boli te kurac trenutno si najbolji igrac u Hrvatskoj

Tuhy Upravo vidio ovo kakva brutala.

io onda vidim Homelander je isto u jebenom packu. Brutalnooo

fensisuperstar

Homelander dolazi tek na proljeće 😢, al da, daleko najiščekivaniji lik. Nema veze, Omni je brutala.

7 dana kasnije

Igra li tko online?Meni danas dolazi premium edition pa ako tko igra nek doda na psn

Id: veki233

Zašto ova igra toliko "šteka*,bilo da se radi o online ili offline modovima? Ima netko slično iskustvo?

Nakon par odigranih sati prodao igru.Jednostavno ovo nije ni do koljena mk11,po svemu je downgrejdana i ostajem na mk11.Meni je ovo kao injustice 2 gameplay.Ne kažem da je loša,ali izgleda i ima feel kao da je starija igra od mk11.99 posto online mečeva svi igraju sa omni man i nema uopće neke taktike nego kao da svi button mashaju dok si u mk11 morao imat taktiku kako igrat protiv kojeg lika.Možda uzmem nekad kad izbace komplete edition za maks 20 eura.