Solid_Snake Igra li se sutra?Tagovaću samo Fenix , FicoLegend , ThaUrban , Chaky , ELECTRONICUS i voltriz jer su se oni javili ovdje. Naravno ako netko ima još želju neka se javi u temi.Zero je rekao da ne može sigurno ovaj vikend.
electronicus Ako stvarno mislite ovaj tjedan organizirati gejm, bilo bi dobro napisati sve informacije u ovu obavijest na vrhu da više ljudi vidi. Dakle, što se igra, kada i koji torrent eventualno trebamo skinuti. Što se mene tiče, ja ću vjerojatno moći.
Fico Mora se kad tad igrati. Ja sam slobodan sutra, a i sljedeću nedjelju. Radije bi da igramo s Fenix , ipak je organizator :)Da vam pokažem što 600h CoD4 skilla znači 8)
Chaky Uh tek sad vidio tagiranje :Muci me nesto graficka, ne vrti jedan vent, pa temp ode u nebo.Premda mozda bih moglo raditi s starijim naslovima.Moze neki veci info sto se tocno igra i od kuda nabaviti?
Solid_Snake Nadam se da ćemo moći sad u nedjelju, ja predlažem UT2004.Najjednostavnije bi bila GOG verzija, ali to i nije toliko bitno.Ali definitivno predlažem UT2004.
Zero Vjerujem da ću moći ovu nedjelju. UT 2004 (može i nešto drugo, samo mi nađite besplatnu verziju) je na laptopu, Hamachi je isto tu. Ako ostali i izvise, kontam da ću se barem zabaviti s Solidom i njegovim burazom, kao i dosad.
Fenix >inb4 Fenix opet ne moze.Kako si znao Nazalost, u ned mogu tek navecer.Ako zelite, mozemo i sutra kad vam pase. UT 2004
Fico Fenix Solid Snake Bilo je zadovoljstvo dečki :Očekujem uskoro i još ljudi na serveru da bude prava makljaža
Fenix Podignuo sam server za nas koji ce radit 24/7, tako da od sad vise nema zahebancije s Hamachijem i slicnim glupostima. I svi bi trebali imat odlicnu konekciju.U favoritese dodajte ovaj IP:176.57.143.106Za igranje s nama, nabavite Unreal Tournament 2004 GOG Edition. UT je igra stara sad vec 12 godina. Ako imate PC/laptop s kojeg mozete citati ovo, onda mozete i igrat UT. Zato nema opravdanja ;)Solid Snake @solidovbrat FicoLegend ThaUrban Zero ELECTRONICUS Chaky voltriz #RetroVikendFFA