Sad će uletit s pričom da nema vremena.
:
FFA Retro Vikend: Igramo Unreal Tournament 2004!
Pa kad se nitko nije javio skoro bio. Ako vas bude, moze ovaj vikend.
Ja sam za, ako bude Quake ili UT, javite mi.
Igra li se sutra?
Tagovaću samo Fenix , FicoLegend , ThaUrban , Chaky , ELECTRONICUS i voltriz jer su se oni javili ovdje. Naravno ako netko ima još želju neka se javi u temi.
Zero je rekao da ne može sigurno ovaj vikend.
Ako stvarno mislite ovaj tjedan organizirati gejm, bilo bi dobro napisati sve informacije u ovu obavijest na vrhu da više ljudi vidi. Dakle, što se igra, kada i koji torrent eventualno trebamo skinuti. Što se mene tiče, ja ću vjerojatno moći.
Mozemo odgodit za drugi vikend. Mislim da necu moci sutra
Mora se kad tad igrati. Ja sam slobodan sutra, a i sljedeću nedjelju. Radije bi da igramo s Fenix , ipak je organizator :)
Da vam pokažem što 600h CoD4 skilla znači 8)
Da vam pokažem što 600h CoD4 skilla znači 8)U Unrealu ?
Ništa
Uh tek sad vidio tagiranje :
Muci me nesto graficka, ne vrti jedan vent, pa temp ode u nebo.
Premda mozda bih moglo raditi s starijim naslovima.
Moze neki veci info sto se tocno igra i od kuda nabaviti?
Nadam se da ćemo moći sad u nedjelju, ja predlažem UT2004.
Najjednostavnije bi bila GOG verzija, ali to i nije toliko bitno.
Ali definitivno predlažem UT2004.
Vjerujem da ću moći ovu nedjelju. UT 2004 (može i nešto drugo, samo mi nađite besplatnu verziju) je na laptopu, Hamachi je isto tu. Ako ostali i izvise, kontam da ću se barem zabaviti s Solidom i njegovim burazom, kao i dosad.
To to
Postavite obavijest o ovome na front page (ako bude).>inb4 Fenix opet ne moze.
>inb4 Fenix opet ne moze.Kako si znao Nazalost, u ned mogu tek navecer.Ako zelite, mozemo i sutra kad vam pase. UT 2004
Sutra bih mogao tek navečer jer tad i moj buraz može. Ili od 17h-19h ili od 22h-00h.
Ajmoooooo:
Spajajte se:
195.122.134.145
Igramo ja i Solid upravo
Daj baci kaj sve trebam skinut i odkud.
Fenix Solid Snake Bilo je zadovoljstvo dečki :
Očekujem uskoro i još ljudi na serveru da bude prava makljaža
Podignuo sam server za nas koji ce radit 24/7, tako da od sad vise nema zahebancije s Hamachijem i slicnim glupostima. I svi bi trebali imat odlicnu konekciju.
U favoritese dodajte ovaj IP:
176.57.143.106
Za igranje s nama, nabavite Unreal Tournament 2004 GOG Edition. UT je igra stara sad vec 12 godina. Ako imate PC/laptop s kojeg mozete citati ovo, onda mozete i igrat UT. Zato nema opravdanja ;)
Solid Snake @solidovbrat FicoLegend ThaUrban Zero ELECTRONICUS Chaky voltriz
#RetroVikendFFA