ThaUrban Odlično. Sinoć sam skoro zaspao za kompom tak da sorry kaj nisam ništ javil. Daj bacite neko vrijeme oko koliko će se igrati. :EDIT: Dal itko koristi headset?
Fico Samo da javim, server radi bez problema :Očekujem danas barem Zero i ThaUrban da se pridruže ;)Ja koristim headset, ali nemaš vremena pričati jer te Solid opizdi raketom
Zero Pa naravno da ću se pridružiti, mora vam tatica pokazati kak se igra. S obzirom na vremena kada ste spomenuli da možete igrati, 22h mi se čini idealnim za igranje.Btw. znatiželjan sam, koliko se puta sinoć Solid raznio s Redeemerom?
ThaUrban Večeras u 8? u osam, u buksi, bit će mala bez morala, voli orala, anala, zato laganini, nikakvo naprezanje, večeras je u osam sa čoberima zezanje - Bizzo
CroZac_Drake Može neko objasnit kako i šta trebam skinut tj. od kud (s onih stranica ili), kolko zauzima prostora itd. Ovo bi čak mogao vrtit na svom laptopu samo piše na stranici can you run it da ne podržava w8? Ako će se igrat navečer možda bi se i pridružio ak stignem... nisam igrao ništa na kompu već ima barem 5, možda i više godina, ali znao sam španat UT ili CS ko klinac preko LANa u školi. Makar, bitno je da se s ekipom druži.
Solid_Snake ali nemaš vremena pričati jer te Solid opizdi raketom Meni je grozna bila ona mapa sa maze-om, ne znam šta mi bi da tu uzmem.Btw. znatiželjan sam, koliko se puta sinoć Solid raznio s Redeemerom? I previše Večeras u 8? Meni paše od 8 do 12, taj period uglavnom.Može neko objasnit kako i šta trebam skinut tj. od kud PM
Zero CroZac_Drake - Unreal Tournament 2004 GOG potraži na PB za testnu verziju. Instalacija je 5,66 GB. GOG verzija radi na Windows (XP, Vista, 7, 8 ), valjda i na Win 10.Edit: Ok, može u 8h.
Fico Btw. znatiželjan sam, koliko se puta sinoć Solid raznio s Redeemerom? I previše Ma svi smo se raznijeli puno previše puta, eksplozije svugdje. Zvao me Michael Bay poslije, rekao da želi snimiti film o nama Ja dođem između 8 i 9.
Zero I da, ne znam koje se mape sad vrte, ali nadam se da neće biti onih 1 na 1, jer bude klaonica već s 3-4 igrača i tu se uglavnom sve svodi na trčanje do rocket launchera i flak cannona. Onak, kažem to iz iskustva.
viper89 Aha, vidim crozac spominje gore CS a i mislim da mi je fenix bio pricao mozda jos koja igra ce se vrtit pa pitam...
Solid_Snake Aha, ja kuzim ti pitaš za danas.Pa hoće, vjerovatno i CS, Quake i šta bude publika htjela već. Samo ne mislim da će danas.
Solid_Snake Eh da, ako vam treba widescreen rezolucija, samo kad uđete u igru u console unesite: setres 1920x1080Ili koju već želite, odmah će se switchat.Također ako ima i sad testera da malo se prilagode igri, mogu odvojiti pola sata na uhodavanje
Fico Također, ako će vam firewall sprječavati da uđete na server učinite sljedeće:- otvoriti ut2004 config file u System folderu instalirane igre- na kraj dokumenta dodajte sljedeći parametar IgnoreSP2=1