Tko je za malo dobrog starog UT-a sutra? Podigli bi server pa mozemo bacit malu zahebanciju.

U favoritese dodajte ovaj IP:
176.57.143.106

Za igranje s nama, nabavite Unreal Tournament 2004 GOG Edition. UT je igra stara sad vec 12 godina. Ako imate PC/laptop s kojeg mozete citati ovo, onda mozete i igrat UT. Zato nema opravdanja ;)

#RetroVikendFFA

Ja sam vjerojatno slobodan :)
#UnrealTournamentFFA

Ili ipak ne igramo ;)

Ako sad nedjelju 31. planirate count me in. Samo nemojte prerano, u subotu idem na koncert.

Koji dan bi se rokalo?

Mozemo onda u nedjelju 31.1. A i prije ako bude zainteresiranih.

6 dana kasnije

Jeli bi zaigrali oko 8?

Ja bi mogao malo baciti. Sve ovisi zapravo o tome kad će mi buraz doć mado.

Ovo treba staviti na mjesto banane da ljudi vide, ja opet zaboravio, mada nemam baš vremena ovaj tjedan ali ako bude ekipe nabacio bih gejm. Koji uopće Unreal, prvi ili drugi?

Ma ja postao i molio boga da nitko ne vidi

mjesec kasnije

Jeste li za ovu nedjelju da odigramo nesto?

Neki od prijedloga:

Quake
Unreal Tournament
Wormsi
Counter Strike (prvi onaj - Half Life)
BF1942
SA

Ili dajte neki svoj prijedlog? Ideja je da se moze igrati i na prastarom laptopu. Za server se ja pobrinem.

8 dana kasnije

Ja i moj buraz smo definitivno za, neka Zero posvjedoči

Pogotovo ako je UT 2004 ili Quake.

Nemojte igrati s njima, koriste wallhack.: p Mogli bi opet nabaciti, ali ovaj i vjerojatno sljedeći vikend od mene ništa.

To! Neću biti jedini s WH. N05sc0p360h4x0r

Daj vise da ispunimo zelju fenixu evo racunajte i mene samo mi recite sta se igra da mogu skinut.

Ako hocete Counter-Strike 1.6 veceras i svi idemo nozem na Voltriza.

EDIT: Ukoliko se CS 1.6 bude igrao mozda navratim.

Za CS smo ja i brat no-go. Sve osim CS-a.
ja sam za cs, nisam neki igrac ustvari nikakav al kontam da ce biti zabavno. plus de dust mapa, sam protiv svih! hrabro srce

koja je ovo fora, Fenix  nafura raju i onda nit pravi server nit se javlja ovdje i tako iz nedelje u nedelju.

#fenixseoskavaralica