ivasss99 posalji onda ta tri i ja ti šibnem 20€ onda.

Može i meni na PM 60 eura bonova pa ti uplatim 20 eura

ivasss99 imaš sreće što sam bio brz ko munja. U buduće kodove šalješ na privatnu poruku jer ih svatko može vidjeti pošto si ih postao u javnu temu i bilo tko ih je sebi mogao uzeti.

Pošalji mi svoj broj za aircash pa ti šibnem tih 20€. Ako nabaviš još javi pa ćemo istim postupkom poslovati, samo sljedeći put u privatnoj poruci.

Sve pet vidija sam i ja na vrijeme posla sam u privatnoj poruci sve

Ja sam snjim trgovao i poslao mi je unaprijed bonove i svi su bonovi ok…

Lik mi dao 250 eura za 100 eura za ps store …

Šta da kazem nego mu hvala ko god je i zašto daje ovako bonove neznam ali pošteno je sve odradio .

Samo je problem što kod mene nema aircasha ali strpi se do jutra pa mu aircash posaljem.

doctorfreak

Pa nisam imao aircash pa sam mu bio uplatio na račun od žene il' cure .

Samo hoću da reći da je lik bio prema meni fer ali tko je i šta je to neznam ..

• [deleted]

I ja sam trgovao ovako s nekim osobama i sve je bilo ok, nije mi jos murja dosla na vrata.

E sad od kud njima ti bonovi i gdje je racunica nemam pojma a bas me zanima.

doctorfreak mozda su kupljeni u A1 aplikaciji preko pretplate, ako te ne zanima i neces kupit sta imas potribu komentirat bzvz, dan je lip ajde pit kavu negdi uzivaj malo

Stvar je u tome da to sve djeluje predobro da bi bilo istinito.

Previše je tu upitnika i siguran sam da se radi o vrlo sivoj zoni.

Novi accounti koji se koriste samo za prodaju bonova, aircash uplate, nerealni popusti i slično.

Svi alarmi su upaljeni.

doctorfreak U pravu si.

Ako mi @ivasss99 ne pošalje podatke do 18 sati kako je i obećao, ide zabrana sudjelovanja za ovaj i sve buduće profile.

Ako je sve legalno, ne treba brinuti. Jer obvezujem se čuvati podatke u tajnosti, osim ako se ne dogodi neki slučaj prevare.

Genesis

Meni jest ali ima danas ljudi ne mislim na ffa.hr kada netko prodaje 50 psn eura za 60 eura nedogovara niti 50 psn eura za 20 eura ….

😛

@ivasss99 je dobio ban. Poslao je nečiju osobnu, ali izignorirao je ostatak zahtjeva.

Budući da je sve sumnjivo, ban.