60 eura ps bonova prodajem za 20 eura!! Posto sam novi clan prvi saljem bon i nakon sto unesete bon saljete pare na aircash broj koji vam recem tako da nemate brige radi li se o nekoj prevari ili nesto slicno.
Ps top up walet!!
Može li na IBAN uplata?
Velika je vjerojatnost da je ovaj član Mich/Kornjača/MarcusFenix ili dio one ekipe koju smo nedavno banali zbog mutnje upravo s bonovima.
Tako da trgujte na vlastitu odgovornost.
Mozes A bon uzet pa slikat to mogu odma isplatit
Pošalji mi privatno selfie sliku s osobnom i papirom na kojem piše FFA. Do onda je preporuka da s ne trguje s tobom
Za 5 min ide
Tri bona imam sad od 20 sve skupa 60 eura, ako tribas jos mozemo se dogovorit onda za dalje kad ovo obavimo ako oces
Eto javi jel sve ok
Može i meni na PM 60 eura bonova pa ti uplatim 20 eura
Vruća roba izgleda
ivasss99 imaš sreće što sam bio brz ko munja. U buduće kodove šalješ na privatnu poruku jer ih svatko može vidjeti pošto si ih postao u javnu temu i bilo tko ih je sebi mogao uzeti.
Pošalji mi svoj broj za aircash pa ti šibnem tih 20€. Ako nabaviš još javi pa ćemo istim postupkom poslovati, samo sljedeći put u privatnoj poruci.
Sve pet vidija sam i ja na vrijeme posla sam u privatnoj poruci sve
- Uređivano
Ja sam snjim trgovao i poslao mi je unaprijed bonove i svi su bonovi ok…
Lik mi dao 250 eura za 100 eura za ps store …
Šta da kazem nego mu hvala ko god je i zašto daje ovako bonove neznam ali pošteno je sve odradio .
Samo je problem što kod mene nema aircasha ali strpi se do jutra pa mu aircash posaljem.
HideooKoojima Ukradeno. Zato i želi aircash uplate
doctorfreak Nije ukradeno, nego ispalo iz kamiona.
doctorfreak di se to mogu ukrast pa ce bit bonova za sve
ivasss99 A od kud tebi? dijele se besplatno?