- Uređivano
Pa nisam imao aircash pa sam mu bio uplatio na račun od žene il' cure .
Samo hoću da reći da je lik bio prema meni fer ali tko je i šta je to neznam ..
Pa nisam imao aircash pa sam mu bio uplatio na račun od žene il' cure .
Samo hoću da reći da je lik bio prema meni fer ali tko je i šta je to neznam ..
I ja sam trgovao ovako s nekim osobama i sve je bilo ok, nije mi jos murja dosla na vrata.
E sad od kud njima ti bonovi i gdje je racunica nemam pojma a bas me zanima.
doctorfreak mozda su kupljeni u A1 aplikaciji preko pretplate, ako te ne zanima i neces kupit sta imas potribu komentirat bzvz, dan je lip ajde pit kavu negdi uzivaj malo
Stvar je u tome da to sve djeluje predobro da bi bilo istinito.
Previše je tu upitnika i siguran sam da se radi o vrlo sivoj zoni.
Novi accounti koji se koriste samo za prodaju bonova, aircash uplate, nerealni popusti i slično.
Svi alarmi su upaljeni.
doctorfreak U pravu si.
Ako mi @ivasss99 ne pošalje podatke do 18 sati kako je i obećao, ide zabrana sudjelovanja za ovaj i sve buduće profile.
Ako je sve legalno, ne treba brinuti. Jer obvezujem se čuvati podatke u tajnosti, osim ako se ne dogodi neki slučaj prevare.
HideooKoojima 250 eura za 100 eura…pa to je poprilicno dobar deal….
Meni jest ali ima danas ljudi ne mislim na ffa.hr kada netko prodaje 50 psn eura za 60 eura nedogovara niti 50 psn eura za 20 eura ….
Onaj koji se imalo kuži u sistem zna kako je došao do bonova…
Aircash i gotovo 50% popusta ga odalo.
@Fenix Bravo, tako i treba. Mislim da ffa-u ne treba negativna reputacija radi ovakvih likova.
I btw širenje lažne/krivotvorene ili tuđe osobne je već teško kazneno djelo, daleko teže od krađe kodova kupljenih preko tuđih računa.
pravednik Aircash i gotovo 50% popusta ga odalo.
Preko 50%, ali uglavnom ne znam čemu se ovo razvlačilo kad je u startu očito da lik prodaje ukradene kodove. I nije prvi put da se ovo događa, a vidim da ima i svoje suradnike ili ako ništa drugo onda redovite mušterije bez savjesti. Da, na tebe mislim Biomoto.
Kako ukradene ? Nije mi jasno ??? Mozes objasniti ? Budem ovo stornirao ! Javim se PS službi !!!
Pa kako se može ukrasti bon? Znam da se svaki bon mora na kasi aktivirati, inače ne prolazi code na ps storeu.
Sustav kase tj. program nekog lokalnog dućana nema veze sa kodom.
Kod koji kupiš fizički u dućanu ima barkod kao svaki proizvod za kucanje ali PS kod od 12 znamenki unutra možeš aktivirati i zlouporabiti neovisno o tome. Dakle govorim za FIZIČKE kartice.
Napisao sam ti, nemaš straha, dobro si prošao realno(mogao si dobiti k) samo pazi ubuduće sa kim trguješ. Realno svi mi želimo proći što bolje ali nekad treba razmisliti o podrijetlu robe.
Stvari koje su predobre poput ovih bonova za bagatelu trebaju biti okidač za red flag u glavi.
Koristi kod i nemoj se javljati Sonyu, jebe se njima kako je netko došao do bonova, oni nisu u gubitku jer je svaki bon njima plaćen od strane uvoznika. U gubitku su uvoznici, trgovine, ljudi i banke čije je kartice prekucavao. U najgorem slučaju možeš ostati bez 100 eura ili koliko si već platio.
HideooKoojima kako si proziran sa ovom nevinom spikom
Kako doći do a bona