TITANXIS @Tuhy Sretna godišnjica dolaska na FFA (dan dolaska 26.01.2014.) Sretna godišnjica i @ikral @Garrus_V koji su stigli isti dan kao i Tuhy!
k TITANXIS Sretna godišnjica dolaska na FFA (26.02.2016.) Jebate. Osam godina sam na ovom forumu. Uopće mi se ne sviđa ja prije osam godina, ali znam da se ni ja njemu ne sviđam osam godina kasnije, tako da je sve u redu lol (Za desetu godišnjicu obećajem 10 000 riječi o Snake Eateru (nadam se da ćete svi zaboravit na ovo obećanje za dvije godine))
TITANXIS @buz Sretna godišnjica dolaska na FFA (20.03.2014.) @weky Sretna godišnjica dolaska na FFA (20.03.2015.) @doktor1 Sretna godišnjica dolaska na FFA (20.03.2017.)
jeedah Hvala @TITANXIS, pretpostavljao sam da je o tome riječ kad sam tortu vidio. Vau već je prošlo toliko 🙃 2015-a mi je bila top Mad Max je izašao malo nakon dolaska ovdje te sam to ljeto prešao hrpu Nintendo klasika na 3DSu good times.
renda TITANXIS Hvala prijatelju, uvijek obazriv i pristojan, ne mozes pozeljet boljeg clana foruma❤️ 9 godina ha, jebote, kak vrijeme leti. Ali jebenih 9 godina, drago mi je da sam clan ove zajednice i nadam se da budem jos barem toliko.