prayer koje su to gore stvari koje Sony radi? Kaj je gore od kupnje dva gigantaska publishera sa stotinama igara kojr su "ukrali" svima drugima? Reci mi?
Ryanova izjava je isto smjesna i djecja, ali onda pogledaj kaj se desilo sa Outerworlds upgradeom samo na PS5 dva dana poslije te njegove izjave, samo na PS 5, neigriva igra. I jos nema patcha.
Da Sony to radi imal bi isto misljenje jer nije zdrava praksa za gaming opcenito, svejedno mi jel Sony ili Nintendo, ne podrzavam takve akvizicije koje se rade iz ocaja i da se postepeno uskrati ostalim potrosacima konkurentskih konzola dostupnost igara koje su mogli igrati desetljecima, a sve sa svrhom da ih se navede da kupe bas tu konzolu koja ima sve samo za svoju konzolu.
Meni nije jasno zasto bi i jedna odrasla osoba sa trunkom razuma branila i podrzavala ovakve postupke osim ciste mrznje prem Sony brendu, a ne gledajuci na dugorocne posljedice.
To kaj ti imas sve konzole pa ti je svejedno, ne znaci da imaju svi, mislim da jako mali postotak si to moze priustiti i ima vremena za to.
Ja sam imal sve 3 pa dok sam skuzil da nemam vremena za jednu sam dvije prodal, tak da mi nemoj o fanboyizmu ni kretat.
i ne podrzavam ni jedno kupovanje exkluziva, ni vremenskih ni bilo kakvih, od bilo koga, ali je manje zlo kupit godinu dana exkluzivu na neku igru, a Sony je "partner" sa Squareom vec dugi niz godina pa ne cudi da ponekad naprave neki deal.