• Gaming Vijesti
  • Call of Duty naslovi najprodavaniji su na PlayStationu posljednjih 10 godina. Od nijedne druge igre Sony ne zarađuje više

Pročitaj na portalu
Članak

Call of Duty naslovi najprodavaniji su na PlayStationu posljednjih 10 godina. Od nijedne druge igre Sony ne zarađuje više

Zašto se Sony snažno protivi Microsoftovoj akviziciji Activision Blizzarda donekle je jasno kada ugledate podatke koje je Sony priložio regulatornoj agenciji Ujedinjenog kraljevstva.

potreban je teski reset na cod 1 i 2, to su bila zlatna vremena, ovo danas više prelazi svako ludilo

StarFox_N ne slažem se. CoD je toliko velik da bi rasprodali i blato sa ugraviranim CoD logom, priceom ili ghostom. U cod se ulaže abnormalno puno jer znaju da će zaraditi.

fensisuperstar Nisi shvatio što želim reći tj. možda se nisam jasno izrazio.

Nightxy je rekao da treba teški reset. To bi značilo odbacivanje trenutnog COD-a. Warzone, fast paced MP, akimbo, 360 no-scope, killstreakovi, iskakanje medalja svakih 10 sekundi i sva ostala sranja koja igru čine zaraznom i cool.

Old school COD nebi bio ni blizu popularan kao ovaj današnji.

Trendovi se mijenjaju.

renda Zoniju samo Kodara jedinu argument da M$ ne kupi Activision.A Zoni plaća po drugoj strani developerima da se igre ne pojave na Gejmpasu.

prayer pa zato jer to nisu cinjenice, nema ih nigdje na netu, to su m$ove optuzbe temeljene na cemu? Nemam nikakvih dokaza ni dokumenata da to podkrijepe i ponavljam, kupovanje vremenskih exkluziva je neusporedivo sa kupovanjem dva najveca publishera, uopce je smjesno da se to konstantno baca ko protuargument.

prayer da, smjesno tipa ovo, i nemoj mi bacati ekskluzivnu igru koju neki studio plati sa kupnjom 50-tak igara, jel shvacas kolko su ti banalne usporedbe, ali vidim da su ti to jedini argumenti.

Sony sve porta na PC, tak da samo pohvale, da bi riječ rekao.

renda A da je samo jedna… Koji bi ti argument bio na njihovo potplaćivanje devova da Microsoft nije kupio Zenimax? Ali ozbiljno evo ozbiljno iskreno pitanje, sutra prekosutra kada budu procurili dogovori koji su uskraćivali Microsoft i Xbox igrače toliko potencijalnih igrara kako ćeš to opravdati?

Kužiš, Microsoft izjavi tvrdnju i ti se tome smiješ, Sony bubne petardu kakvu ni dijete od 5 godina nebi mogao smisliti i ti se pokrivaš po ušima i očima. Imaš skroz dvoličan stav i jako si pristran prema Sony-u iako ti se u više navrata ukazalo da tipovi rade iste ako ne i gore stvari, i kad te se prozove da se ponašaš i da imaš stavove kao sony fanboy onda se uvrijediš i plačeš.

prayer koje su to gore stvari koje Sony radi? Kaj je gore od kupnje dva gigantaska publishera sa stotinama igara kojr su "ukrali" svima drugima? Reci mi?

Ryanova izjava je isto smjesna i djecja, ali onda pogledaj kaj se desilo sa Outerworlds upgradeom samo na PS5 dva dana poslije te njegove izjave, samo na PS 5, neigriva igra. I jos nema patcha.

Da Sony to radi imal bi isto misljenje jer nije zdrava praksa za gaming opcenito, svejedno mi jel Sony ili Nintendo, ne podrzavam takve akvizicije koje se rade iz ocaja i da se postepeno uskrati ostalim potrosacima konkurentskih konzola dostupnost igara koje su mogli igrati desetljecima, a sve sa svrhom da ih se navede da kupe bas tu konzolu koja ima sve samo za svoju konzolu.

Meni nije jasno zasto bi i jedna odrasla osoba sa trunkom razuma branila i podrzavala ovakve postupke osim ciste mrznje prem Sony brendu, a ne gledajuci na dugorocne posljedice.

To kaj ti imas sve konzole pa ti je svejedno, ne znaci da imaju svi, mislim da jako mali postotak si to moze priustiti i ima vremena za to.

Ja sam imal sve 3 pa dok sam skuzil da nemam vremena za jednu sam dvije prodal, tak da mi nemoj o fanboyizmu ni kretat.

i ne podrzavam ni jedno kupovanje exkluziva, ni vremenskih ni bilo kakvih, od bilo koga, ali je manje zlo kupit godinu dana exkluzivu na neku igru, a Sony je "partner" sa Squareom vec dugi niz godina pa ne cudi da ponekad naprave neki deal.