ibor4you
A mislim da je samo stvar toga da treba filtrirati. Ja sam dosta igara s ovih novog plusa odigrao, barem ovo što me zanimalo. Neke sam probao, odustao i zahvalio dragom bogu da nisam trošio novce na to. Uloženo-dobiveno mi je više nego ok i kombiniram to s kupovanjem day one ( bilo fizički ili digitalno ) stvari koje me zbilja zanimaju jer znam da bi čekanjem saleova ili da dođe na plus preplatu to igrao nikad.
Za ovo skupljanje igara mislim da to nije glupo ako ti je zanimljivo i fora to imati. Ali budimo realni vrijednost tokom vremena samo istrune do dna. Ja sam skupljao dosta igara fizički cijelu prošlu generaciju i recimo kad sam na kraju generacije to sve pogledao jedina misao mi je bila, a u kurac što ovo nisam prije sve prodao, koliko sam novca spušio lol.
Puno više me vuče recimo skupljanje ploča što sam kupio tu i tamo koji komad, samo je sad već na debeloj pauzi lol. Ali to mi je praktički mini hobi sam za sebe. U sličnu kategoriju bih ugurao recimo i stripove, dok mi filmove spadaju u isti koš ko i igre.