Nešto kao Weky, ali bez dobrog ukusa.
Ubisoft
I meni moje govno miriši najljepše.
Idu i oni na 70 bucksa
50 evrica za igru od max 30 sati je previse para.
Tzereen Bome je. Ja sam krivo pročitao i vidio € umjesto $. Ovo je još gore.
Inače, interesantna stvar direktno iz članka.
(…) it announced its upcoming pirate adventure Skull and Bones would cost $70/£70 on PS5 and Xbox Series X/S (…)
Što za sada ukazuje na to da će takve cijene biti samo na konzolama. Codename Red će biti pravi prikaz toga na što ciljaju. Provjerio sam za svaku slučaj, na PC-u je 60€ cijena.
Nema problema.Ubisoftove igre se ionako kupuju na sniženjima od 20€ na dolje.
Fico na pcu ce biti 15 eura mjesecno :-D
Pa da, uzmeš + na mjesec dana, odigraš i odjaviš +.
Gigantski intervju no vredi ga procitati, mnogo toga zanimljivog je receno.
https://news.ubisoft.com/en-us/article/227nBAMiGtBTXKouvVkNyF
Ubisoft je baš u velikim problemima, pogotovo nakon što Star Wars: Outlaws nije ostvario željene rezultate:
I lifetime kretanje cijene dionica, čisto za bolju vizualizaciju:
Imali su brutalan rast tijekom prošle generacije konzola, no postcovid period ih je bas dotukao. Nije ni čudo da su odgodili izlazak idućeg Assassins Creeda jer im o toj igri sada ovisi puno toga. Ja čak ne bih rekao da su im igre nešto posebno loše (dapače), no nisu uspjeli stvoriti novi IP koji bi imao popularnost AC-a (a nije da nisu probali - Watch Dogs, Far Cry, Ghost Recon, Division…). Tako da me ne čudi da imaju u razvoju sada barem 5 novih AC-ova za razne platforme, dok ćemo sve ostalo dugo čekati ili će to biti igre na manjoj skali.
Imate još kakav hype za novim Ubi naslovima ili to kupujete jedino na teškim popustima?
Deadwalker ne kupujem ni tada vise, bas su im ti heavy hitteri postali bloatware
- Uređivano
Od njih sam igrao neko vrijeme Siege, Far Cry 2 par sati i Anno sam ajde malo više, ali kad pogledam koliko igara imaju, stvarno mogu reći da mi njihove igre uopće ne pašu. Za ovo što u zadnje vrijeme rade mogu samo reći: go woke go broke.
- Uređivano
Moja teorija da su željeli dobro ali je ispalo loše.
Željeli su ljudima ponuditi više za uloženi novac, SP igranje od 100+ sati i to je funkcioniralo za vrijeme korone. Ljudi nakon korone nemaju vremena ali ni snage/volje za tako dugačke igre, pa im se više neda ni započinjati. Ubilo ih u pojam.
Meni su njihove igre pitke, nezahtjevne i opuštajuće….mogu ih igrati satima iz kreveta. FC, AC, Division, Avatar, Ghost Recon odlične igre, odlične.
Watch Dogs zadnji mi je ubilo serijal koji je bio podnošljiv, poglavito prvi dio. Popusti su im zadnjih X godina odlični. Dosta toga su i poklonili.
Trenutno na kompu instalirani The Division prvi kojeg još nisam ni krenuo (drugi dio igrao prilično), Immortals Fenyx Risinig i Avatar.
Na kraju ako propadnu zaboli me, naigrao se i naigrat ću se…
Rade šta najbolje znaju, a šta najbolje znaju ljudima više jednostavno nije zanimljivo. To se ne odnosi samo na njih nego za cijelu raju koja orati Ubisoft formulu. Trebaju jednostavno sjesti i inovirati i kaniti se pizdarija.
- Uređivano
Kada nešto tone treba se zapitati zašto tone, da li neki veliki ulagac forsira "nešto" da spusti cijenu dionica pa dodatno kupi nisko ili su ušli u kreativnu bezdušnu crnu rupu gdje im fali kvalitetnih oldskul pisaca i kreatora za igre…istina je vjerovatno na pola puta…implementiranje Stoicizma u kreativnosti bi im dosta pomoglo, ali to je "zabranjeno"
- Uređivano
Neke svoje serijale milkaju previše (ac i far cry), nekima ne daju dovoljno pažnje i ljubavi (ghost recon), a neke su sami uništili svojim promjenama poput watch dogs. Prvi dio mi je bio super, imao je ozbiljan ton što mi se sviđalo, drugi dio ima neki hipsterski štih, meh, a legion majko mila kad sam vidio cover, nisam želio ni probati…
To izgleda ko da je prilagođeno fortnite dječurliji. Jednostavno nisam target audience za tu igru.