LEVEL-5 Inc. has announced Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time, coming to Nintendo Switch later in 2023. The game is the long-awaited sequel to the 3DS classic Fantasy Life and looks to expand on what the original did so well, blending life sim elements with traditional action RPG combat mechanics.

A new chapter of Fantasy Life that transcends time!

Begin a fantastic life on a ruined island, and embark on a great adventure into the past! Gather friends, craft, and build your own city!

・A completely new entry in the Fantasy Life series!
・Build your own city and go on adventures on a new island!
・Explore the island with whatever Life (occupation) suits you!
・Travel between the past and present to unravel the mysteries of this ruined island!
・Popular characters from the series make a return!

Nagrade

Jedna od mojih najdražih igara na 3DS dobiva nastavak za Switch. Iskreno bio bih sretan kad bi jednostavni napravili remaster ili remake prvog dijela ali sam zadovoljan i s ovime. Ako ste u prilici odigrati prvi dio imate moju toplu preporuku!

prayer

Ja san igrao malo i nikad je nisan zavrsio a bila mi je dobra, ovo se obavezno uzima

Ja sam isto malo igrao, 100h i nisam sve obavio. Igra je bila žešća droga, davaj.

2 godine kasnije

Igra ide u multiplatform 😎

prayer

Ovo san ceka prosle godine za kupiti pa su odgodili e sad cemo uzeti za ps5

Miro

Ja sam skroz zaboravio na ovo. Išao i otvoriti novu temu kada one 2 jebene godine prošle

3 mjeseci kasnije

Igra izasla ali cekan malo recenzije pa cemo viditi, jebiga puno toga izaslo ko ce stici sve igrati

Kupio ju danas, javim dojmove kada stignem. Možda frenda nagovorim pa odigram u coop. Fun fact, prvi dio sam toliko igrao na 3DS da sam zaradio dioptriju Ha-Ha-Ha

Igra je čista droga samo da znate ako se mislite upustiti 🥲 Bolja u svakom pogledu od 3DS prethodnika sa boljim i poboljšanim mehanikama koje neke stvari puno olakšaju.

Za sada igram sa čarobnjakom, krojačem, drvosjecom i stolarom, ali mislim da bih sutra mogao sve živote pokrenuti jer znaju biti jako korisni.

Na kameru mi je trebalo malo duže da se priviknem ali nakon što sam maknuo blur i depth of field mi je sve fino kliknulo i ugođaj kao i performanse su puno bolje.

Ako koga zanima igra nema nikakav upscaler već se sve vrti nativno, ali vrlo lako se dosegne refresh rate limit (meni od 240hz) tako sa performanse zbilja nebi trebale biti problem.

Što se tiče mape i gameplay elemenata da ne uđem u detalje ću samo reci da ima i vise nego dovoljno za svakoga

prayer

A doci ce na red samo triba malo ove zaostatke rjesiti

overlord1

Sve više manje na PC pa tako i ovo. Ali vidim da igra ima PS4 port tako da su performanse i više nego dobre + igra nije nešto grafički zahtjevna.

8 dana kasnije

Malo besplatnih stvari za sve igrače!

Nemam bas vremena u zadnje vrijeme nešto gejmati ali sto god stignem utučem u ovu igru. Za sada pratim priču koja je prosječna u najbolju ruku ali ono što je zadrži je combat i grind loop.

Sviđa mi se to što ne moraš dugo grindati nešto već si jasno možeš zadati cilj i završit ga relativno brzo. Svaka klasa se veze jedna za drugom i sve je odlično izbalansirano stime da svaka klasa ima svoj skill tree sa posebnim stvarima za otključati što korisno unaprijedi gameplay.

Ima open world dio ajmo ga tako nazvat, dio gdje se odvija glavna priča i dio gdje se nastavlja glavna priča uz animal crossing elemente. U biti igra je savršena kombinacija između Zelde i Animal Crossinga sa puno zabavnijim meni mehanikama. Znaci jedva čekam sutra doći s posla i nastaviti igrati.