Ja sam isto malo igrao, 100h i nisam sve obavio. Igra je bila žešća droga, davaj.
Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time
Igra ide u multiplatform
Igra izasla ali cekan malo recenzije pa cemo viditi, jebiga puno toga izaslo ko ce stici sve igrati
Kupio ju danas, javim dojmove kada stignem. Možda frenda nagovorim pa odigram u coop. Fun fact, prvi dio sam toliko igrao na 3DS da sam zaradio dioptriju
- Uređivano
Igra je čista droga samo da znate ako se mislite upustiti Bolja u svakom pogledu od 3DS prethodnika sa boljim i poboljšanim mehanikama koje neke stvari puno olakšaju.
Za sada igram sa čarobnjakom, krojačem, drvosjecom i stolarom, ali mislim da bih sutra mogao sve živote pokrenuti jer znaju biti jako korisni.
Na kameru mi je trebalo malo duže da se priviknem ali nakon što sam maknuo blur i depth of field mi je sve fino kliknulo i ugođaj kao i performanse su puno bolje.
Ako koga zanima igra nema nikakav upscaler već se sve vrti nativno, ali vrlo lako se dosegne refresh rate limit (meni od 240hz) tako sa performanse zbilja nebi trebale biti problem.
Što se tiče mape i gameplay elemenata da ne uđem u detalje ću samo reci da ima i vise nego dovoljno za svakoga
Na kojoj platformi igraš
- Uređivano
Nemam bas vremena u zadnje vrijeme nešto gejmati ali sto god stignem utučem u ovu igru. Za sada pratim priču koja je prosječna u najbolju ruku ali ono što je zadrži je combat i grind loop.
Sviđa mi se to što ne moraš dugo grindati nešto već si jasno možeš zadati cilj i završit ga relativno brzo. Svaka klasa se veze jedna za drugom i sve je odlično izbalansirano stime da svaka klasa ima svoj skill tree sa posebnim stvarima za otključati što korisno unaprijedi gameplay.
Ima open world dio ajmo ga tako nazvat, dio gdje se odvija glavna priča i dio gdje se nastavlja glavna priča uz animal crossing elemente. U biti igra je savršena kombinacija između Zelde i Animal Crossinga sa puno zabavnijim meni mehanikama. Znaci jedva čekam sutra doći s posla i nastaviti igrati.
Petišn da @prayer a banamo IRL jer je čoek kriv za stotine eura bače ih na odlične zarazne igre. Čim dođe plaća uzimam :-D
E znaci igra je stvorena za Steam Deck, uzivat ćeš jako u njoj
Javi dojmove