Nightyx Eo neki dan fulo jednom i to čak nije da nisam bio na forumu i oslo sve u kurac, jebes take fore, admini brišite taj button
Flipper Ne budite pičke, ja sam stisnuo raketu dok sam bio sa ženom u rađaoni. Doduše, da sam je stisnuo na vrijeme ne bih ni došao do iste. 🤣
Nightyx Flipper dajte ovom čovjeku neku nagradu, ovo je otključavanje najrjeđeg trofeja u klikanju ovdje sam buttona
TITANXIS Miro Kad ne postaš više janjetine, odojke i kokoške u temi za klopu kao da si na postu božji volek pa te hitilo na sam početak.
profMANTIKOR Isprika na offtopic… Gdje mogu vidjeti koliko forum ina ukupno članova? edit: Također, zanima me kad je forum pokrenut (osnovan). Je li to bilo prije desetak godina? Hvala
Fenix profMANTIKOR FFA ima oko pet tisuća registriranih računa. Više o početcima FFA ovdje: Počeci foruma Zašto će ti podaci?
Zero profMANTIKOR Evo ti jedna, sada već retro kolumna o tome dok sam još znao napisati više od rečenicu-dvije - https://ffa.hr/gaming-kultura/kolumne/zasto-forum/774/ Da, znam, tad sam imao puno vremena, ne gledajte me tako.