A nije ni meni drago ali sto necu radi tog odigrati nastavak najbolje igre u zadnjih puno godina…jebiga nemogu
Ali uvik ce biti neki popust za preorder tako da se nikad ne plati ta cijena
A nije ni meni drago ali sto necu radi tog odigrati nastavak najbolje igre u zadnjih puno godina…jebiga nemogu
Ali uvik ce biti neki popust za preorder tako da se nikad ne plati ta cijena
Nintendo je good guy za razliku od Microsofta i Sonyja koji su podigli cijenu svojih igara na 80 eura. Nintendo je samo u SAD-u povećao cijenu za Zeldu na 69.99 USD
https://www.nintendo.com/store/products/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-switch/
Nintendo je maknuo Nintendo Switch Game Vouchers sa europskih storea koji je omogućavao da uzmeš dvije Nintendove igre, a taj voucher je koštao 99 eura, a uvjet kupnje je bilo pretplata NSO
Nintendo je korporacija. Ništa više. Ništa manje.
Dok ljudi kupuju bude cijena i 100$.
Radije ću kupiti modani Switch i skinuti piratsku verziju. Pa ćemo imati dva Switcha. Evo ti na, Nintendo!
Blazen bio PC i key kodovi.
Jos malo pa ce se odigrati 3 igre na godinu, ne zbog nedostatka vremena, vec novca
Cekan koliko ce kolekcionarsko kostati jer me samo to izdanje zanima
Nintendo je izjavio da neće svaka njihova igra koštati 69.99 USD
On the reasoning for the $69.99 price tag for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom:
"We determine the suggested retail price for any Nintendo product on a case-by-case basis."
On if this is the trend for Nintendo titles going forward:
"No. We determine the suggested retail price for any Nintendo product on a case-by-case basis."
Amateri, uzmes igru s frendom ili 2 i ispadne te siću, jos svi igramo istovremeno
prayer Nemate prave kontakte
DarkPunisher Amateri, uzmes igru s frendom ili 2 i ispadne te siću, jos svi igramo istovremeno
Ja s ćaletom godinama već tako, i sve rokamo.
Zelda vrijedi ove pare čak
Nintendo bi trebao za svaku svoju igru imati istu cijenu.
Kvaliteta ne diktira vrijednost igre, već trošak njene produkcije koji ju stavlja u jedan od nekoliko rangova, od indie do AAA. Forspoken i TLoU su igre AAA produkcije i zbog toga koštaju jednako.