Lords of the Fallen
Brutalno izgleda!
Jedinica mi je bila skroz okej, rekao bi 8/10. Mislim da će ovo biti još puno puno bolje.
resident_evil Jedinica mi je bila skroz okej, rekao bi 8/10.
Navučena 7. Preloše performanse. Stale bossevi. Easy soulslike.
fensisuperstar cista 8/10, full ok igra
Meni je 1 deo bio sasvim ok.
Nastavak se cini mnogoo bolji u svakom smislu.
- 10.
Izgleda prilično dobro.
I više nego dobro!
Lokacije, beštije, likovi, oružja sve po mojoj mjeri.
Plus Fear of the Dark pjesma
Grafički izgleda bolje od Demon's Souls remake (usudio bi se reći). Hvala k da su zaobišli last gen.
Ovo ce bili 100% preorder kaj se mene tice
Od prvog trailera je hype, baš jebeno izgledaju i beštije i svijet. Gameplay vjerojatno mogu samo unaprijedit u odnosu na solidnu jedinicu.
Vjerojatno uzimam odmah.
Miro Sve je bolje od horizona
- Uređivano
Ovo izgleda jako dobro, sam se nadam da će bit demo, jer u originalnom LOTF (kojeg sam prošo 2x ) combat je spoooooooor bio. Tj. player je spor ko k a neprijatelji su na cracku.
Na kraju sam ubijao neprijatelje samo sa spellom ko fighter. A svi za igru heavy armor buraz, kita. Drugi playthrough light armor i brzo oruzje siluje sve u igri. isto tako i za Surge bilo, Nemožeš tankat dmg a čini se da bi koliko si spor sa teškim oklopom trebao moć.
Izgleda zbilja oke, samo neznam kako vas ne uhvati već Souls zasićenost. Pogotovo ove AliExpress Souls igrice.
I ovaj Iron Maiden u traileru. Čemu? Valjda ciljaju na 16-godišnjake.
Izgleda super, ali meni preteška igra. Nemam volje posvetiti se ako je krivulja učenja predugačka.
Ovo svakim prikazom djeluje sve bolje, mogo bi bit ponajbolji Souls rip off uz NiOh ako ispadne sve kak treba.
Plus, ova fora ko iz Soul Reavera me dodatno kupila.
Ajdee, budi jebena igra