Ja je nebi igrao ni da je imala ocjenu 100/100 i ekstremno pozitivno mišljenje kupaca.

Prema ovome što čitam mislim da ipak preskačem, ima previše kvalitetnijih naslova trenutno za odigrati. Baš šteta jer sam očekivao više.

Po ovome kaj sam pročital se stvarno sve čini vrhunski, samo što obavezno moraju popravit probleme poput stutteringa, pada fps-ova i crasheva.

Mislim da nema straha i da će to ubrzo riješit. Šteta ako će im ocjene bit nepovratno srušene radi toga.

Po meni ne treba nikako otpisivat igru… ovo bi bile devetke i desetke da nema tehničkih problema koji budu čak možda djelomice riješeni D1 patchem.

Od 11 PS5 reca 9 je od random no name wtf sajtova. Super, i to ovi fanboji uvijek daju 90 svim igrama (Attack of the fanboy sajt). Push jedini možda vrijedi sa sedmicom.

A sto san van reka kad daju recenzije ovako kasno nesto tu smrdi pa ste mi lupali minuse na to

Za svoju Souls dozu mislim da ću ipak sačekati ER ekspanziju.

StarFox_N

A kad ce to

Meni se recimo nakon pinokija bas igra souls igra bas bas igra.

Samo jebiga sve su recenzije sa pca a kao na ps5 radi lose a sve ovo prije recenzija je bilo obratno.

I jos san u guzvi ne stignen niti pogledati recenzije

I jos koliko vidin igra radi losije kasnije zato su samo dali pocetak igre pokazati od strimera sto su igrali

OverHypedG

Unreal Engine 5 i konzole i PC sttuter.

Očekivano, preskačem. Igram tehnički masterpiece AC Mirage a uskoro Spiderman 2.

Premalo vremena da trošim na poluproizvode a bome neću ih ni financirat.

Dobili ste nove konzole, imaju dobar CPU, izvolite raditi u limitima istih.

Teoretski PS5 može renderirat sobu 4x4 koja izgleda 1:1 sa real life u 4K ali kakav će biti frame rate?

Najjače je nabiti grafiku, efekte, protivnike a onda smanjuj rezoluciju pa se nadaj da ćeš uvaliti tehnički nepotkovanim igračima.

Takvu praksu bi trebalo regulirati, barem u EU. Proizvod mora biti launch verzija uz sitne bugove, tehnički besprijekoran.

Od 2019. redom dobivamo alpha verzije igara.

Onda se pitaju kak Sony igre imaju visoke ocjene a još bolje izgledaju? Gdje je volja tu je i rezultat.

Dobro je ako je jedini problem tehnička strana igre, to se da srediti.

Ali postalo je jebeno otužno da većina igara visoke produkcije zadnjih godinu dana dolazi u stanju gdje fali još barem 6 mjeseci poliranja.

Deadwalker ozbiljno, pokrpali su ga tehnicki? Pa sta ne govoris? A lipo san ti reka 😁 ja gledam ovaj video od prije 3 setimane

Miro Netko je napisao da bi ekspanzija navodno mogla biti najavljena ga Game Awardsu.

Ako bude nadam se i otkrivanju datuma.

Sad mi kolega reko da se moze igrati vec sad. Ja nisam doma da probam, al mi je cudno kad je tek u pol noc pustanje.

StarFox_N

Ali to ti je opet pola godine prije nego ce izaci

Ipak ja ovo preskacem ma koliko mi se igralo, igra je slomljena oce li je patchevi popraviti pitaj boga.

Ali bar jedno je sigurno brzo ce na sale

Ovo je katastrofa na videu. Gotovo neigrivo.

😄😄😄😄