Ili nisam pronašao, ili nemamo temu za nastavak Lordsa koji su bili u najmanju ruku prosječna soulslike kopija. Prema svemu što sam vidio, nastavak izgleda puno bolje.

Platforme: prema zadnjem infou - PS5, XSX, XSS i PC

Žanr: Akcijski RPG, odnosno soulslike klon

Kada izlazi: kažu 2023.

Gameplay trailer:

Objavljene su nove slike prije par minuta. Izgleda dobro.

@Flipper mozda imamo pod starim nazivom igre, Lords of the Fallen 2

2 mjeseci kasnije

Flipper

Zgleda bolje od bilo čega izašlog. Više se ne umaram tim trailerima jer je svaki debelo fejkan sa maksimalno nabijenim LOD-om.

Brutalno izgleda!

Jedinica mi je bila skroz okej, rekao bi 8/10. Mislim da će ovo biti još puno puno bolje.

Meni je 1 deo bio sasvim ok.

Nastavak se cini mnogoo bolji u svakom smislu.

2 mjeseci kasnije
    1. 10.

Izgleda prilično dobro.

I više nego dobro!

Lokacije, beštije, likovi, oružja sve po mojoj mjeri.

Plus Fear of the Dark pjesma 😃

Grafički izgleda bolje od Demon's Souls remake (usudio bi se reći). Hvala k da su zaobišli last gen.

Ovo ce bili 100% preorder kaj se mene tice 🙂

Od prvog trailera je hype, baš jebeno izgledaju i beštije i svijet. Gameplay vjerojatno mogu samo unaprijedit u odnosu na solidnu jedinicu.

Vjerojatno uzimam odmah.

Ovo izgleda jako dobro, sam se nadam da će bit demo, jer u originalnom LOTF (kojeg sam prošo 2x ) combat je spoooooooor bio. Tj. player je spor ko k a neprijatelji su na cracku.

Na kraju sam ubijao neprijatelje samo sa spellom ko fighter. A svi za igru heavy armor buraz, kita. Drugi playthrough light armor i brzo oruzje siluje sve u igri. isto tako i za Surge bilo, Nemožeš tankat dmg a čini se da bi koliko si spor sa teškim oklopom trebao moć.

Izgleda zbilja oke, samo neznam kako vas ne uhvati već Souls zasićenost. Pogotovo ove AliExpress Souls igrice.

I ovaj Iron Maiden u traileru. Čemu? Valjda ciljaju na 16-godišnjake.

member "i am a man who walks alone…" mislim da poruka ne moze biti jasnija, ali nu…

Fenix je promijenio naslov Lords of the Fallen.
        22 dana kasnije