Ja sam poprilično zadovoljan sa igrom i baš mi je zabavna. Svijet mi je napravljen vrhunski, užitak ga je istraživati i nalaziti sve tajne, kratice itd. Ja sam ipak malo više casual fan ovog žanr, pa možda gledam kroz druge oči ovu igru. Sve u svemu ne žalim ni malo šta sam ju uzeo.
Lords of the Fallen
Završio prvi prelazak nakon ravno 40 sati i mogu reći da sam baš oduševljen igrom. Stvarno je jako zabavna i nekako prava doza izazova, iako nije baš toliko teška. Možda su me 2-3 bossa pošteno namučila, ali ostalo je bilo skroz okej.
Najviše mi se sviđao level dizajn, napravili su ga da te baš vuče na istraživanje i uvijek bi našao nešto, gdje god da bi pogledao. Nikad mi nije dosadilo pronalaziti nove kratice i ubrati kako su leveli povezani, stvarno vrhunski. Combat je jako zabavan, eksperimentiranje sa raznim oružjima i magijom je baš zarazno. Kao i mehanika sa lampom, što mi je jedna od najboljih mehanika u nekoj igri ikad. Toliko tajnih prolaza, mostova i puteva ima da je to čudo.
Najveći problem mi je bio kroz čitavu igru to da nisam blage veze imao gdje moram dalje i da li je uopće to šta radim vezano uopće za glavnu priču ili ne. Igra je stvarno masovna i definitivno bude to overwhelming kad naletiš na slijepu ulicu par puta zaredom. To mi općenito ful smeta u ovom žanru, ali ovdje mi je to bilo nekako posebno uočljivo.
Uglavnom igra je odlična i uživao sam u prvom prelasku. Nekako mi je miks Demon's Souls Remakea i Elden Ringa šta nije uopće loša stvar. Iako ima par upitnih mehanika na trenutke mi je bila zabavnija i od oba dviju igara. Preporuka svim fanovima soulslike igrama.
Igra sada radi dobro i stabilno uz pro patch? Taman skinuo, spremna je.
- Uređivano
Evo i tu da skopiram…
Lords of the Fallen (2023, 1.7 patch) | PS5 Pro
Znači došlo je vrijeme recenziranja igara po verzijama. Ja ne znam što je bilo s igrom na Day 1, ali ovaj patch 1.7 izgleda da je fixao hrpu stvari. Meni je igra baš ugodno iznenađenje i razmišljam još jedan run odraditi, baš mi je dobro sjela.
Review:
https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/lords-of-the-fallen-2023-
I skopiram conclusion iz rece:
Lords of the Fallen delivers a solid Souls-like experience with its standout Umbral world mechanic, exceptional worldbuilding, and satisfying exploration. The game’s atmosphere and level design shine, even if its storytelling and character depth fall short. Combat is enjoyable, offering a variety of weapons, moves, and customization options, though some mechanics—like the lock-on system and jump mechanics—can be frustrating.
The abundance of hidden secrets and missable quests makes exploration rewarding but also overwhelming, especially without proper tracking tools. For veterans of the genre, this challenge might feel familiar, but newcomers may find it daunting. With multiple endings, including a challenging secret one, and stable performance on modern consoles, Lords of the Fallen is a flawed yet engaging adventure worth diving into—especially for those craving a Souls-like fix.
I'm happy, I'm satisfied. But people weren't at Day 1! With patch 1.7, this is probably the game that we all deserve. Before that? Solid 7/10 I guess. Hooray for patches, eh?
StarFox_N Sad je snizena bas. Ja sam uletio u igru nakon zadnjih par pozitivnih dojmova u temi i isto tak me to kupilo. Na kraju skroz zadovoljan.
Ima musica i htio sam joy po pola prepilit dosta puta, ali stvarno mi je level design sjeo odlicno i stalno me tjeralo da igram. I ova 2 svijeta su mi sad benchmark dobrog designa kad netko krene u tom smjeru.
Ne znam kakav im je onaj prvi Lords, kom god sam rekao sto igram na njega su se referirali sa "smece" .
Ja sam došel do prvog bossa, one ženske i uvek me sredi, iako ja napravim summon onog NPC-a pred vratima… Nije da sam puno pokušaval, neda mi se više jednostavno.
I izbrisal sam igru da opet imam mjesta za S.T.A.L.K.E.R-a, iako me nimalo ne oduševljava na početku - za razliku od Indiane npr.
Kad opet izbrišem Čornobil, možda ponovno skinem Lords, jer svaka igra ima pravo na drugu šansu.
Onaj iz 2014. mi je bil puno bolji, uzel i platinu, ali to su bila neka druga vremena…
- Uređivano
Ja sam stao na nekih 30% igre. Isto se slažem da je jako dobra, al došlo mi je nešto novo, mislim da me onaj neki boss nanerviral (odnosno, puno ponavljanja do njega), pa sam ju ostavil za neka druga vremena.
Al i Umbrall mehanika i fight te cijeli svijet su odlično odrađeni.