Lords of the Fallen
StarFox_N Sad je snizena bas. Ja sam uletio u igru nakon zadnjih par pozitivnih dojmova u temi i isto tak me to kupilo. Na kraju skroz zadovoljan.
Ima musica i htio sam joy po pola prepilit dosta puta, ali stvarno mi je level design sjeo odlicno i stalno me tjeralo da igram. I ova 2 svijeta su mi sad benchmark dobrog designa kad netko krene u tom smjeru.
Ne znam kakav im je onaj prvi Lords, kom god sam rekao sto igram na njega su se referirali sa "smece" .
Ja sam došel do prvog bossa, one ženske i uvek me sredi, iako ja napravim summon onog NPC-a pred vratima… Nije da sam puno pokušaval, neda mi se više jednostavno.
I izbrisal sam igru da opet imam mjesta za S.T.A.L.K.E.R-a, iako me nimalo ne oduševljava na početku - za razliku od Indiane npr.
Kad opet izbrišem Čornobil, možda ponovno skinem Lords, jer svaka igra ima pravo na drugu šansu.
Onaj iz 2014. mi je bil puno bolji, uzel i platinu, ali to su bila neka druga vremena…
- Uređivano
Ja sam stao na nekih 30% igre. Isto se slažem da je jako dobra, al došlo mi je nešto novo, mislim da me onaj neki boss nanerviral (odnosno, puno ponavljanja do njega), pa sam ju ostavil za neka druga vremena.
Al i Umbrall mehanika i fight te cijeli svijet su odlično odrađeni.
Par dana igram, odnosno pokušavam igrati ali nikako ne ide.
Moram se tjerati a od toga nema ništa.
Lies of P je čisti Souls ripoff ali toliko je dobar da je čak nadmašio neke Fromove igre.
Nisam mogao ispustiti kontroler iz ruku.
Lordsi… nema tu nešto loše ali niti nešto da bih izdvojio kao odlično.
Za ovo što sam odigrao bilo bi 6-7/10. Previše je boljih igara da bih trošio vrijeme na nešto što me ne privlači i što je "samo" solidno i ne puno više od toga.
Meni sjela pa sam je 2 puta presao i nije mi bilo dosta. Cesto je se sjetim i kako sam mahao lampašem
Lies of P je strasna stvar 9/10
Lordsi su sranje i prvi i ovaj drugi remake sta vec. Igrao sam oba i brzo odustao. Meni je sve to loše, Niohi, Kazani, Wolonzi itd. Osim Fromproducta cijenim samo Pinokia i Wukonga.
solidmerlin Slažem se da je Pinokio top!
Za Lords ne bih rekao baš sranje jer ono što sam odigrao nije loše nego mi nedostaje onaj faktor kada te igra privlači.
StarFox_N Pa ako ne mozes igrati igru a volis taj zanr onda je sranje za tvoj/moj pojam. Kome valja njemu je ocjena 82%
- Uređivano
82, nabije
solidmerlin Kome valja njemu je ocjena 82%
Osam deset dva, igramo lordse ti i ja Mozda je volim jer je vibra totalno sivilo i souls brija, a meni to prava depresija za pozeljet. Ima svojih pizdarija, ali bas fino iskustvo. Pogotovo tak negdje od 1.60 patcha na dalje - iako jump land nisu sredili, pao sam valjda 60 puta kad sam landao
@StarFox_N Bitno je da gustamo, to je poanta svega. Bar mislim
Razmišljam uzet. Sviđa mi se svijet a i sada je valjda nakon 2.0 igra u odličnom stanju
Znaci mozes fulligru prici ako te invitea netko od frendova ko je kupio igru?
Imam u igri cca 30ak sati i bila mi je odlična. Svakako je namjeravam nastaviti igrati, pogotovo sad kad su je popatchali. Koliko vidim na PS5 Pro se jako fino vrti.
U mulleru je 42 eura igra .
Hm, mislim uzet