Na 25 sati sam sad otprilike, ubio sam solidan broj bosseva, istražio dosta područja i mogu reći kako mi je igra baš top.
Sviđa mi se level dizajn masu, baš vuče na istraživanje, a vrlo često se ima šta i naći. Svijet je stvarno masovan i shortcuta ima na sve strane, to je uvijek fora naći.
Bossevi su odlično dizajnirani, zabavne su borbe zasada. Nije nešto pretjerano teško sad, ali doza izazova je tu. Baš sam nedavno završio Shadow of the Erdtree pa mi je odmah upalo u oko da nemaju bossevi tu dubinu kao From igre, ali ne smeta.
Mehanika sa lampom i prelaženje između dva svijeta je fenomenalna. Ideja je super, a i izvedbu su pogodili baš jebeno. Definitivno bi ovo svrstao kao jedan od najboljih aspekata igre.
Combat je zabavan i vuče na igranje, nije mi se nijednom još dogodilo da sam se zasitio. Ima dosta opcija šta se tiče loota i builda likova, iako se nisam još baš bacio previše u to. Zasad se držim svog mača i štita te polako level upam lika.
Najveća mana igre mi je to šta blage veze nemam di trebam ići većinu vremena i često naletim na neki dead end, pa se moram vraćati i gubiti dalje. Zasad sam se snalazio, tek sam danas prvi put potražio malo neki guide da vidim di dalje. Klasika za ovaj žanr. Ima još par upitnih mehanika, ali ne smetaju baš kao ovo.
Zasad sam stvarno zadovoljan igrom i ja bi rekao da je čvrsta 8.5/ 10 od mene. Vidjeti ćemo kakvi će biti dojmovi do kraja igre.