chono je, kako mi se čini na kraju ću odigrati PS5 verziju.
Lords of the Fallen
Deadwalker ozbiljno, pokrpali su ga tehnicki? Pa sta ne govoris? A lipo san ti reka ja gledam ovaj video od prije 3 setimane
Sad mi kolega reko da se moze igrati vec sad. Ja nisam doma da probam, al mi je cudno kad je tek u pol noc pustanje.
elder8472 Ne moze, mozda na boxu. Timer uredno stoji za ponoc.
Ipak ja ovo preskacem ma koliko mi se igralo, igra je slomljena oce li je patchevi popraviti pitaj boga.
Ali bar jedno je sigurno brzo ce na sale
Ovo je katastrofa na videu. Gotovo neigrivo.
- Uređivano
Kad se sjetim marketinga oko UE5 i novih konzola
60fps 1080p i 30fpsa (sa padovima) 1440p. Next gen!
pravednik ovo si dobro spomenuo za AC Mirage - tehnički masterpiece. Što se tiče grafičke izvedbe Miragea (i drugih AC naslova) ovdje Ubisoft razvaljuje i stvarno se radi o predivnim igrama koje se fluidno izvode. Mirage može biti primjer kako se radi grafički vrhunska igra koja se izvodi u stabilnih 60 fpsa.
- Uređivano
To je više do njih ali sami frame rate Ubisoft naslova na novim konzolama je lockan, čvrst i pravi uz v sync bez tearinga.
Valhalla čak ide nativno 4k u quality modu, Mirage također uz padove na 3200x1800 dynamic.
Watch Dogs Legion kakav god da je isto je nativni 4k 30 fps ili 1440p 60 lock.
Ovaj Lords of the Fallen izgleda super ali ništa vanserijski, prikaze su vrtili na RTX 4090 bez notifikacije kako bi zavarali igrače. Tu praksu isto treba ukinuti.
Sad bu došel Spiderman 2 i jebo mater ostalima.
Daj smanjite pisanje vi sto ste kupili igru
Nemozemo stici sve procitati
Skinulo mi 1.008 čim sam upalil plejku…
Lords of the Fallen 1.008 Patch Notes – October 13, 2023
Added general stability fixes.
Addressed audio related issues.
Addressed performance issues on PS5.
Fixed framerate drop and low fps issues.
Addressed stuttering and lag issues.
Other minor tweaks
Dajte dojmove vi koji ste kupili igru.Na stranu sad tehnički problemi.Budu pokrpali to.