chono
Onda imamo slične projekcije, skoro pa iste. (stavljam svoje i mišljenje mnogih ljubitelja prve igre u spoiler)
Ja bih išao čak do te mjere ako izostavimo možda i činjenicu da je Druckmann htio upoznati ostatak svijeta sa svojim TLoU univerzumom tako da napravi i seriju a moje viđenje je još i ovo da je seriju odlučio prvenstveno raditi zbog ljutih fanova i da će one stvari koje su bile u TLoU Part II biti svedene na minimum minimuma ili ih uopće neće biti pritom da će Joel imat drugačiju priču u seriji. O tome sam i ranije već pisao da bi se moglo zbiti u seriji.
Ono što smo odigrali i vidjeli kao da su Druckmanna njegovi asistenti odveli na drugačiji put a rezultat toga je TLoU PII a najgore od svega što se složio sa takvom idejom zbivanja.
Takvo nešto bih prije očekivao u Part 3 ili pak 4 dio igre. Puno toga fali da se poveže part I i II igra. Odvojeno možda i funkcioniraju.
Taj efekt osjećaja da nešto fali se dešava kada se dodatno ide stvarat priča. Smisleni kontinuitet i je bio u Part 2 ali malen i samo na početku igre. Čak bih rekao da onaj skok u prvoj igri od 20 g razlike mi je bio smisleniji jer se vrtio oko glavnog lika a djelovi u tih 20 g što se dešavalo su više manje svi jasni jer su kroz dijaloge poneki izrečeni a možda i nebitni. Joel je ogrubio i nosi se sa tim i ide dalje, dolazi mu Ellie u život, opet pronalazi smisao itd.
TLoU je nepresušan i o njemu će se pisat još dugo a tu je još i serija koja će još više izazivati mišljenja, čuđenja i divljenja kod ljudi.