• Gaming Vijesti
  • Nakon samo dvije epizode, potvrđena je druga sezona za The Last of Us TV seriju

Bas me zanima kako ce postavit pricu od PART2, oce pokazivati usporedno 2 price ili prvo jednu stranu pa drugu, negdi sam citao da je dosta toga iz PART2 bilo cutano i da se radnja nije odvijala 2x po 3 dana pa mozda vidimo dio toga u seriji .

Fico a naravno da je. Općenito je igra drugačija jer ne promatraš, već sudjeluješ. Ali mislim da kvalitetnim nelinearnim story tellingom mogu postići sličan efekt ko u igri. Linearno nema šanse da se stekne ikakva empatija za Abby.

Ništa od povezivanja publike sa Abby ako ne potroše bar sezonu na njen origin.

Možda i ovdje budu išli na flashbackove radi dramatičnosti onog prvog događaja, prije nego daju kontekst.

Mene zanima oće li nešto od toga ubacit već u finalu ove sezone, post credits scena s uplakanom Abby nad ocem ili nešto. Ne bi me čudilo.

@Shooter A morat će nešto tako napravit da taj slučaj dobije na težini makar u seriji jer u igri mi je taj detalj bil nebitan i začudilo me da se na tome temeljil nastavak.

Bit će zanimljivo što će odlučiti u vezi strukture, nema šanse da cijeli Part II stane u jednu sezonu. Hoće li od starta ići s dvojnim perspektivama ili recimo prva polovica igre Sezona 2, a drugi dio Sezona 3.

Ili će isplanirati još više sezona, realno ima tu materijala za štampat godinama pogotovo jer dodaju nove likove i priče.

Cila sezona 2 posvecena Abby da je ljudi zavole i onda kraj zadnje epizode u sezoni 2 se odvija u onoj kolibi sa golf palicom 😂

U potpunosti ce odbaciti Part II i nastaviti istim tempom iz jedinice. Spasavanje serijala da se izda part 3 kao igra

chono Dobro si reka, ja sam tek skuzio da je igra sranje kad su iz xboxa rekli da je remekdjelo i da oni moraju pokusat ici tim smjerom 🤣

@ThomasAAnderson a pusti nas da se malo podjebajemo 😂

escoban wut? Mislio sam da dajemo svoje projekcije kako ce izgledat sezona 2. Ovo je moja, mislim da ce tako biti

chono

Onda imamo slične projekcije, skoro pa iste. (stavljam svoje i mišljenje mnogih ljubitelja prve igre u spoiler)

Ja bih išao čak do te mjere ako izostavimo možda i činjenicu da je Druckmann htio upoznati ostatak svijeta sa svojim TLoU univerzumom tako da napravi i seriju a moje viđenje je još i ovo da je seriju odlučio prvenstveno raditi zbog ljutih fanova i da će one stvari koje su bile u TLoU Part II biti svedene na minimum minimuma ili ih uopće neće biti pritom da će Joel imat drugačiju priču u seriji. O tome sam i ranije već pisao da bi se moglo zbiti u seriji.

Ono što smo odigrali i vidjeli kao da su Druckmanna njegovi asistenti odveli na drugačiji put a rezultat toga je TLoU PII a najgore od svega što se složio sa takvom idejom zbivanja.

Takvo nešto bih prije očekivao u Part 3 ili pak 4 dio igre. Puno toga fali da se poveže part I i II igra. Odvojeno možda i funkcioniraju.

Taj efekt osjećaja da nešto fali se dešava kada se dodatno ide stvarat priča. Smisleni kontinuitet i je bio u Part 2 ali malen i samo na početku igre. Čak bih rekao da onaj skok u prvoj igri od 20 g razlike mi je bio smisleniji jer se vrtio oko glavnog lika a djelovi u tih 20 g što se dešavalo su više manje svi jasni jer su kroz dijaloge poneki izrečeni a možda i nebitni. Joel je ogrubio i nosi se sa tim i ide dalje, dolazi mu Ellie u život, opet pronalazi smisao itd.

TLoU je nepresušan i o njemu će se pisat još dugo a tu je još i serija koja će još više izazivati mišljenja, čuđenja i divljenja kod ljudi.

Nadam se recastu Ellie nakon prve sezone, time skip je a Bella vec ima 19 godina i nece vise rast a vjv nece nabiti ni 10 kg misica za ulogu