Chrome
Web browseri
A ja sam na nekoj čudnoj kombinaciji svačega u zadnje vrijeme tako da za različite stvari različite browsere vrtim Najviše rokam Waterfox i Chrome, Vivaldi se pojavi tu i tamo za neke specifične uloge. Što se linuxa tiče, Iceweasel je bogisus.
Google Chrome. Daje ti krila!
Auu, borba napeta?
Ja sam bio na Firefox-u u razdoblju '08-'11, ali onda sam imao nekih problema, prešao na Chrome i sve odlično.
:
Ne sviđa mi se ishod ove ankete, hahaha. Nadao sam se da ćemo imat pobjednika, al pošto ova anketa nema rok trajanja, možda se rezultat promjeni s vremenom
Chrome.Najbrzi je Edge trenutno..
Najviše mi paše baš zbog Googlea i njegovih funkcija.
I najbrzi je naravno.
mozilla,navika i jednostavno upravljanje.
Bio na mozilli godinama, al kad su poceli svaki mjesec izbacivat nove verzije i mjenjat nes sto je prakticki bilo savrseno, tu su me izgubili. Izgubila je svoj sarm s godinama.
Sad vec duze koristim chrome.
Probo sam i operu i safari i ok su al ko da im nes fali.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
PS4 browser (ne znam koji je).
Prije 2 dana je izdana nova verzija Firefoxa, pod nazivom Quantum.Je, primjetno je brži. Nisam baš načisto da je dvostruko brži, ali velik pomak za FF nakon duže vremena. I promjena sučelja je dobrodošla.: )
Navodno je duplo brža od obične verzije Firefoxa, i još bolja od Chrome-a, po potrošnja rama i svega ostalog.
Ja sam ga upravo skino i mogu reći da sam zasad zadovoljan.
Jako zadovoljan. Definitivne preporuke.
zato mi pol addonova više ne radi dok ih ne ažuriraju
al bolje i to nego krom
na firefoxu treba samo ublock, noscript i youtube hd thingie. noscript će biti ažuriran kroz dan dva :)
Meni jr buggovit do bola, ali podrzavam update.
Chrome me rijetko nanervira, plus najbolji je za development. Govorim o vanilla verziji naravno. Za Quantum mi je došla informacija na mobitel, tako da ću morati u svakom slučaju testirati (i vidjeti da li neki CSS trikovi napokon rade na Firefoxu).
Samo Godzilla Firefox, brale.
Kak se zove cigan koji surfa netom - Krom.
Samo Godzilla Firefox, brale.bez adblocka.
samo ublock origin bajo moj
Edge + Ublock
Dosta brži ,al me nervira kak su bookmarke naprvaili.