mjesec kasnije

A ja sam na nekoj čudnoj kombinaciji svačega u zadnje vrijeme tako da za različite stvari različite browsere vrtim Najviše rokam Waterfox i Chrome, Vivaldi se pojavi tu i tamo za neke specifične uloge. Što se linuxa tiče, Iceweasel je bogisus.

16 dana kasnije

Auu, borba napeta?
Ja sam bio na Firefox-u u razdoblju '08-'11, ali onda sam imao nekih problema, prešao na Chrome i sve odlično.
:

Ne sviđa mi se ishod ove ankete, hahaha. Nadao sam se da ćemo imat pobjednika, al pošto ova anketa nema rok trajanja, možda se rezultat promjeni s vremenom

Chrome.
Najviše mi paše baš zbog Googlea i njegovih funkcija.
I najbrzi je naravno.
Najbrzi je Edge trenutno..

2 mjeseci kasnije

mozilla,navika i jednostavno upravljanje.

Bio na mozilli godinama, al kad su poceli svaki mjesec izbacivat nove verzije i mjenjat nes sto je prakticki bilo savrseno, tu su me izgubili. Izgubila je svoj sarm s godinama.

Sad vec duze koristim chrome.

Probo sam i operu i safari i ok su al ko da im nes fali.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

2 godine kasnije

Prije 2 dana je izdana nova verzija Firefoxa, pod nazivom Quantum.

Navodno je duplo brža od obične verzije Firefoxa, i još bolja od Chrome-a, po potrošnja rama i svega ostalog.
Ja sam ga upravo skino i mogu reći da sam zasad zadovoljan.

Jako zadovoljan. Definitivne preporuke.

PS4 browser (ne znam koji je).

Prije 2 dana je izdana nova verzija Firefoxa, pod nazivom Quantum.

Navodno je duplo brža od obične verzije Firefoxa, i još bolja od Chrome-a, po potrošnja rama i svega ostalog.
Ja sam ga upravo skino i mogu reći da sam zasad zadovoljan.

Jako zadovoljan. Definitivne preporuke.
Je, primjetno je brži. Nisam baš načisto da je dvostruko brži, ali velik pomak za FF nakon duže vremena. I promjena sučelja je dobrodošla.: )

zato mi pol addonova više ne radi dok ih ne ažuriraju

al bolje i to nego krom

na firefoxu treba samo ublock, noscript i youtube hd thingie. noscript će biti ažuriran kroz dan dva :)

Meni jr buggovit do bola, ali podrzavam update.

Chrome me rijetko nanervira, plus najbolji je za development. Govorim o vanilla verziji naravno. Za Quantum mi je došla informacija na mobitel, tako da ću morati u svakom slučaju testirati (i vidjeti da li neki CSS trikovi napokon rade na Firefoxu).

Samo Godzilla Firefox, brale.
bez adblocka.
samo ublock origin bajo moj

Dosta brži ,al me nervira kak su bookmarke naprvaili.