bez adblocka.
samo ublock origin bajo moj
Zašto imam osjećaj da mi želiš zlo? Jer svaki put samo neke underground programe i igre preporučaš.

Dosta brži ,al me nervira kak su bookmarke naprvaili.
Mislis na onaj novi "folder" s historyjem, bookmarksima i ostalim?

To mozes desni klik na to i Customize. Imas staru ikonu za bookmarke, a ovaj library makni...

bez adblocka.
Zašto imam osjećaj da mi želiš zlo? Jer svaki put samo neke underground programe i igre preporučaš.
otkad je trap hentai underground zlo?

bez adblocka.
otkad je trap hentai underground zlo?
Mislio sam na smeće tipa Path of Exile koje si mi pokušao nekoliko puta uvaliti, ali dobro...

Ima još netko grafičkih problema s novim Firefoxom?

Kada ga prvi put pokrenem radi normalno, dok ne minimiziram prozor, nakon toga mi nestane taskbar, Firefox se pretvori u light show...

Napravio sam update Intel drivera (Intel i5-2320, zadnja verzija drivera 9.17.10.4459) , nakon toga nisam uopće mogao pokrenuti FF, samo žmiga ekran.

Mislio sam na smeće tipa Path of Exile koje si mi pokušao nekoliko puta uvaliti, ali dobro...
KOJI KURAC PATH OF EXILE SMEĆE WHAT?????????????

1 / 1

Ima još netko grafičkih problema s novim Firefoxom?

Kada ga prvi put pokrenem radi normalno, dok ne minimiziram prozor, nakon toga mi nestane taskbar, Firefox se pretvori u light show...

Napravio sam update Intel drivera (Intel i5-2320, zadnja verzija drivera 9.17.10.4459) , nakon toga nisam uopće mogao pokrenuti FF, samo žmiga ekran.
Sve normalno radi, isto najnovija verzija drivera.

9 mjeseci kasnije

Morao sam preć na poslu na Chrome jer Mozilla zajebava totalno. Bome, pun k je responzivniji. Al mi je i dalje ružan.

edit: aw snap stalno skače na redditu. Uvijek neki problemi lol

Chrome trenutno barem po meni najbolji, najbrži i najstabilniji. Još što više RAMa imaš, leti ko beba zvečka!

4 mjeseci kasnije

Sad sam skužio da su ukinuli podršku za RSS u Firefoxu. Zanimljivo objašnjenje:

Among RSS/Atom fans, there's a more sinister explanation: feeds don't mesh well with the internet's data gathering industry because they allow users to consume web content (though usually not the full text of a site's articles) without triggering the dozens or even hundreds of analytics scripts lurking on web pages. Also, companies like Google and Facebook that have their own mechanisms for content aggregation have a disincentive to promote RSS/Atom apps as an alternative.
I onda naletim još na ovo.

Users of RSS and Atom will still be able to use Firefox add-ons to read feeds, but the native feed preview feature, subscription interface and support for live bookmarks will be removed.
Oca im jeb...Pratio sam preko desetak tech i gaming siteova i sad bih trebao kao otvarati svaku stranicu posebno i pregledavati sadržaj, uz naravno reklame koje je nemoguće izbjeći. Ima netko možda preporuku za neki RSS app? Zasad sam se prebacio na Feedly, ali razmotrio bih i druge opcije.

4 godine kasnije

Kako sam nedavno na laptop stavljao Windowse 11, Microsoft onako fino kako agresivno gura Edge da ti iskače iz svega, rekoh ajde da vidim (a ne da samo preuzmem Firefox kao zadnjih xy godina). Evo ne znam, nakon xy dana, ostao (za sada) na njemu. Munjevito brz, podržava jedinu ekstenziju koja mi treba (1Password), odlično radi na svim uređajima, možeš kao čovjek gledati Netflix na njemu. Za stranice koje želim pročitati kasnije ima odličan sustav zbirka (fino si složiš po tematikama), dosta security opcija, automatski mi refresha tab kada se vratim kasnije na njega, u jednom slideru mijenjam veličinu fonta ako mi je presitno za čitanje i skoro mi skuha kavu. Preporuka za isprobati.

Također trenutno Edge na kompu a prije IE. Povremeno Firefox koristio ali samo jer mi Edge nije nekaj podržaval ali nema ni lisice više, mako je prošle godine. Nekako sam Majklove browsere uvijek koristio na kompovima a na androidu Chrome nekad Dolphin.

Kolko vidim na netu, manifest v3 je odgođen. Za one koji ne znaju, kada Google izbaci manifest v3 svi browseri koji rade na chromium podlozi ce vjerojatno imati problema sa ad blockerima. Mozzila nije jedan od tih browsera. Nek me netko ispravi tko se vise kuzi u to.

Da, Brave bi isto trebao imati problema, a to mi je trenutno najbolji browser. Zato sam za sad ostao na Firefox-u.

Samo Netscape Navigator.

Nisam nikad bacio oko na taj Brave. Brave je preglednik usmjeren na privatnost koji automatski blokira mrežne oglase i alate za praćenje web stranica u svojim zadanim postavkama. Brave Browser was made by the creator of JavaScript and the co-founder of Mozilla. If you didn't know, Brendan Eich who is the CEO of Brave is also the creator of the wonderful JavaScript language that powers the entirety of the internet today. Noice.

5 dana kasnije

Deadwalker odlična stvar za nas s velikim ekranima, slično sam grupirao tematski tabove s ekstenzijama, ali ovo izgleda dosta bolje

Fenix ja sam do sada to radio na razini windowsa (izvučeš tab van kao window i napraviš split ekrana), no dosta korisno ovako unutar samog browsera.