Imao sam prije neki dan bome zanimljivu raspravetinu od barem 2 sata koji browser je najbolji i zašto pa zaključih da je najbolje da bacim anketicu na FFA pa da vidimo. Odabrah ovih 5 jer mi se čini da čine najveći kontigent u upotrebi browsera kod 100% svjetske internet populacije. Ako ste slučajno kul i urbani i znate neki divlji browser za koji nitko ne zna, za vas je zadnja opcija :* (naravno navedite da se zna koji je u pitanju). Pretpostavka je da ćete se vodit iskustvom i da je onaj koji najviše koristite upravo po vama i najbolji browser.
Kanpai!
Web browseri
vjeran sam Chrome-u :)
do prije njega sam koristio Mozilla Firefoks i taj isto nije bio loš
Ako može ispravak u anketi. Internet Explorer nikako nije sinonim za Edge.
Mogu li ja kao autor prepravit anketu il nemrem?
Trenutno sam na Operi pa neka bude Opera. Koristio sam inače i druge osim Safarija.
Ispravljeno.
Chrome, iako guta RAM-e ko golf dvojka, odlican i praktican, pogotovo kad mi passworde sve prebaci skupa s accountom, i nakon stavljanja novih Windowsa udem ulogiram se i sve mi je vec spremno, bookmarksi i passwordi uz podatke..
Waterfox, jest da guta memoriju ali radi ko bubreg u loju :)
Mozilla Firefox i Safari.
FF na kompu, Chrome na mobu. Za FF ste možda i mogli prigovarati da nije praktičan i brz kao Chrome, ali to se još prošle ili pretprošle godine promjenilo (ovo pišem na osnovu jedne analize na netu koju sam pronašao), i ti browseri su tu negdje po ukupnim mogućnostima i brzini. Ovo ostalo ne koristim.
Firefox zbog Googleove politike o privatnom vlasništvu. Sigurniji sam sa lisicom i draži mi je taj browser
Koristio Chrome cijelo vrijeme dok nisam popizdio zbog nečeg (nemrem se sjetit kaj je točno bilo),pa sam prešao na Mozzilu. Osobno su mi Chrome i Mozilla dobri browseri i relativno mi je svejedno kojeg koristim,makar moj slabašni PC dosta tešto podnosi oba browsera.
Mozzila Firefox vec dosta dugo..stvar navike kod mene i zadovoljan sam.
Sent from my S5 using Tapatalk
Chrome koristim od kad je izdan, posto je onda bio daleko brzi i laksi od svih ostalih. S vremenom se to promjenilo, ali meni je navika i dalje ostala. Kao sto je i Skella rekao, volim kako je kroz account povezan s mobom i stvarno mi pase.
Mozillu koristim uz to, ali ipak kao sekundaran browser.
Btw, mene vise zanima koje ekstenzije koristite?
Koristio sam Firefox dugi niz godina, a onda je iz neobjašnjivih razloga počela štekati i crashati. Od tada sam na Chromeu i ne mislim ga mijenjati dok mi se eventualno nečime ne zamjeri.
Koristim adblock i GIF it! za Youtube.
Chrome.
Najviše mi paše baš zbog Googlea i njegovih funkcija.
I najbrzi je naravno.
Mozilla iako ni chrome nije los
Chrome i Opera
IE poslovno :(
Chrome koristim plus ekstenzije ali im ne znam točno ime.. Hehehe