S kojom ocjenom biste ocijenili prvu epizodu The Last of Us TV serije?
Odličan uvod (posebice intro gdje je objašnjena pandemija), još bolji prikaz outbreaka u odnosu na igru i pomalo dosadnjikav završni dio. Glumci fantastični, produkcija Disney level. Malo sam ljubomoran na suprugu koja nije igrala igru pa priču vidi po prvi puta, ovako kada sve unaprijed znaš, nije toliko napeto za gledanje.
Kako netko može prvoj epizodi dati ocjenu jedan? Sve kužim do ocjene tri a sve ispod toga je krajnje neobjektivno.
Čista ticape.
Tek je prva epizoda, ali ak ovak nastave ovo će bit benchmark za live-action adaptacije.
Ma može se cjepidlačiti i tražiti dlaka u jajetu, ali prva epizoda je vrhunska. Čista petica bez obzira na poneku, zaista beznačajnu, zamjerku.
8/10 Dobra je ali sa nicime me nije jos primila jer mi je igra duplo bolja od serije. Recimo vise me vuce zaigrati remake nego docekati drugu epizodu.
Ne dam ocjenu dok ne bude raspon do 10
Brijac Neusporedivo. Za mene je ovo za ocjenu 8. Ako netko smatra da je za 10 ok. Isto tako ako netko smatra da je za 6 ok. No ne možeš mi reći da je ovo za ocjenu 1 i da je to realno? Može ti se sviđati i možeš dati ocjenu 10. Isto tako ne mora ti se sviđati pa daš ocjenu 5 ili 6, ali ne možeš dati ocjenu 1 jer to nema smisla. To je čisto izdrkavanje i frustracija onog koji je dao takvu ocjenu.
- Uređivano
Ja sam isto bio suzdržan do sada što se ocjenjivanja tice jer vas je dosta dalo maksimalnu ocjenu.
Da ako gledamo kao seriju iz neke igre tu je 10/10 i ništa nema bolje do sada, osim animea sa lola ili cyberpunka ( u zadnjih godinu-dvije).
Ako pak seriju uspoređujem sa overall svim serijama ikada, nije mi za 10/10. Neke serije su me se daleko više dojmile u prvoj epizodi i ako je 10/10 masterpiece nisam siguran da to tlou je. Necu imenovat jer nije fer ali evo iz prve ima jedno 3-4 serije koje su mi bile daleko napetije i o kojima sam danima raspravljao s ekipom.
S druge strane znamo pricu, jer smo igrali igru, pa fali taj šok moment. Ali evo ni kolega koji nije igrao igru nije baš ono toliko šokiran da nece spavati zbog onog što je vidio. Kaže da super je, zanimljivo mu je, ali na prvu nije najbolja serija ikada.
Ja bi dao 9/10 čisto iz tog razloga.
Pogleda jučer prvi nastavak i dao bih čvrstim 8/10. Ako uspoređujem seriju s igrom, prva epizoda odrađena je vrhunski, posebno ubačeni detalji kojih nema igri. Atmosfera također odlična, ovdje nemam nekih zamjerki. No, ako uspoređujem s nekim drugim serijama koje sam gledao, rekao bih da ovdje još uvijek ima prostora da serija ode na jedan viši nivo. Sad, da li je to subjektivan osjećaj jer poznajem radnju igre ili nešto drugo, no bilo je drugih serija gdje sam nakon prve epizode željnije čekao idući nastavak za razliku od ove. Naravno, i ovdje brojim dane do ponedjeljka no hajp je nešto manji nego kod nekih drugih serija.
Kao veliki fan igre, meni je 8/10. Nije me zaljepila za ekran, slab zavrsetak epizode. Nadam se da ce se to promijeniti. Nemam zamjerki na glumce. Nadam se da nece slijepo pratiti tok igre. Pritom ne mislim da moraju nesto mjenjati u glavnoj radnji nego na lore friendly nacin nadograđivati na igrin svijet. Nemam neki hype, ali gledat ce se. Cekam klikere da mi klikne.