Šta su s Marie napravili.. pobogu zašto imaju potrebu raditi takve stvari.

Sterlok sve to stoji samo mi ova glumica se čini ko da bi se žalila na twiteru da su joj osjećaji povrijeđeni a ne vodila pokret otpora. Dok recimo tess bi mogo vidjeti da je vođa

deathwish ima različitih tipova vođa i motivatora. Da ne znaš ko je Hitler, bi li ti on izgledao kao neki karizmatični vođa?

deathwish sve to stoji samo mi ova glumica se čini ko da bi se žalila na twiteru da su joj osjećaji povrijeđeni a ne vodila pokret otpora. Dok recimo tess bi mogo vidjeti da je vođa

Izgled može varati

1 / 2

Sterlok Izgled može varati

U stvarnosti, u filmu/seriji izgled je važan.

Pa vrijeme je da se stereotipi mijenjaju…vrijeme je da i publika odraste.

Sterlok

Pa dobro evo zamisli ti da je ovo Joel

To bi ti bilo oke jer izgled može varati?

Dafoe je vrhunski glumac i bez problema može odglumiti bilo kojeg lika.

kad god se pojavi ukrade film.

Dafoe je čudovište od glumca.

Da je mlađi, rasturio bi ulogu Joela.

Mogo bi on glumit Tommyjevog tatu jer su Joel i Tommy zasigurno polubraća sa zajedničkom mamom.

Dafoe kao mlađi bi definitivno imao prođu kao Joel.

Al ovako nešto nebi

Ne kuzim sto se ljudi tolko hvataju belle…i ja sam bio skeptican u pocetku jer nema nikakve slicnosti s ellie ali treba bit posten, mala ubija ulogu fenomenalna je…naprosto genijalno prenosi emociju i odnos s drugim likovima na ekran…fenomenalna je

Crnipetarpogani Ne kuzim sto se ljudi tolko hvataju belle…i ja sam bio skeptican u pocetku jer nema nikakve slicnosti s ellie ali treba bit posten, mala ubija ulogu fenomenalna je…naprosto genijalno prenosi emociju i odnos s drugim likovima na ekran…fenomenalna je

To što je tebi takva ne znači da je svima takva. Meni je i dalje isforsirana i nikako mi ne leži.

Reko bih da si tu u manjini.

Možda ponekad mrvu preagresivna / prebahata, ali u globalu je skoro pa savršeno skinula Ellie iz igre.

Pa ne znam pročitao sam dosta komentara ovdje da im nije legla.

Mala odlicno glumi, ali meni osobno nikak ne pase ko Ellie, jebiga, mozda jer fakat premalo vremena je na ekranu.

Nije ni meni ispočetka nikako sjela ali mala čiči!

Tuhy kad si ti zadnji put igra igru? Upali koji ellie joel tribute na youtube pa pogledaj razliku, ellie iz igre je senzibilna, simpaticna, sirokog spektra emocija i karakternih osobina koje su sve vjerno prenesene u igru, ova je cilo vrime ko da jede govno iz konzerve i to je jedino sta je realno. Digni malo kriterije, nisu ti ovo transformeri. Ja je vise ne spominjem jer je uopce ne dozivljavam vise.