Pogledal i ja 5-tu. Iznimno dobra epka. Planiranje bijega, akcija, klikeri, debeljko (bloater). Dobro kaj su odlučili Samu dat ulogu nijemog dječaka. Ovdje je možda nešto mlađi nego u igri ali dobro. Šteta kaj su to dvoje burazera gostovali samo u jednoj epizodi. Tužan i šokirajući kraj baš kao u igri.
Onaj snajperski dio odličan a u igri me taj nivo jebal i išo mi na k…c snajperist. Sa užitkom sam ga ubil kad sam stigo do njega.
U igri mi pak falilo to kaj nisu Sama i Henryja pokopali kao u seriji. Ellie ostavila na grobek plastičnu tekicu za pisanje sa srcedrapajućom porukom jer taj period sa njih dvoje u igri je naglo prekinut, zacrnil se ekran i Joel i Ellie su se već našli u drugom godišnjem dobu, pih…
Katica nije većini sjela pa eto nema je više i ispunjena želja mnogima. Meni je bila baš simpa ženskica sa onim glasićem koji me podsjetil na Kolindicu. Htjela osvetit brata i od dame postala vođa i sad se ti snađi ljepotico moja. Imala je ipak muda da vodi hordu naroda.
Debeljko, kako je dobar u vražju mater, baš su ga dobro napravili kao da ga je milion osa upiklo. Kad se zemlja počela urušavati, pomislio sam da će samo debeljci izaći ali eto bilo je svih levela zaraženih, top. baš kao disco kliker party.
Elle mi je sve draža kao Bella. Joel simpa i bahati fucker ali sa hercom velikim ko haus. Njih dvoje ak tak nastave zaboravil bum da sam nekoć igral igru sa istim nazivom. Odlično baš kao zimska kobasa.