Genesis jbg-a ne volim nepravdu, po tome sto mi se ne svidja da gledam dva lika kak se drpaju na ekranu sam odmah osudjen kao homofob i brisu se komentari a nemaju pojma kakav sam u privatnom zivotu i koliko imam gay prijatelja te znaju otvoreno moje stajaliste da nisam fan da ih gledam kak se drpaju al idemo redovno na kave, nekad povedem i svoju curu pa se ni cura i ja ne drpamo pred njima jer postoji ocito neki respekt.
E vidiš ovo mi je sasvim OK. Ak se drpaju na ekranu hetero onda nek se drpaju i homo ili nek se drpa nitko. A svi znamo koliko seks prodaje serije i filmove, stavi sisatu plavušu i film iako teško sranje većini je super, jer su slinili (npr, Passengers).
To je neka ravnopravnost, nemoj mi "nametati" nikakav seks ili mi "nameći" bez obzira na spolove, jer svi su potrošači i svi plaćaju poreze i svi trebaju imati jednaka prava sa što manje diskriminacije.
To je toliko jednostavno ko pasulj, ali ljudi se vole praviti grbavi, pogotovo mi tu balkanci koji bi se uvijek hebali ali da im ne uđe. Zato sam naprijed sa ovakvim serijama i filmovima, treba to ljudima nabiti na nos LOL. naprijed woke 🤭