Fico otisao sam bas gore u svoje poruke i vidio da taj dio sto sam rekao za Billa da je forsiranje LGBT lobija ne postoji u postu, te 3-4 rijeci sam obrisao i ostalo sam ostavio, sad nema sanse da mogu uredit ili obrisati post, valjd zato sto si ti lockao/obrisao moj post.
Da postoji tolerancija onda bi realno woke ekipa trebala pretrpit kritiku ekipe koja se ne slaze s time kako se lobira i guraju neke stvari, zalosno je sto ih se odmah proziva jer su drugacijeg stajalista.
Ako se desila gay romansa u epizodi, onda valjda imaju pravo SVI komentirati i tu temu, a ne samo sto nekima odgovara.
Moja zadnja sigurno ne mora biti jer iskreno nisam s nikim imao neki beef, ili hardcore raspravu gdje je doslo do toga da bih dobio ban il cak stavljao ljude na ignore listu, tu sam medju prvima dosao na forum i to prije skoro 10 godina jer sam bio jedan od glavnih koji su povlacili ljude s Reboota zbog Mege. Ti si mi iskreno jedini privukao pozornost jer po mom misljenju ne dopustas da netko drugi nesto kaze jer se ne podudara s tvojim stajalistem.
Ne bacam optuzbe vec je to moja pretpostavka kao sto je necija pretpostavka da je netko homofob jer nije bas fan da gleda kako se dva lika il dvije zenske drpaju na ekranu.