Večeras u 22.50 h na NOVA TV glazbeno-igrani film iz 2022 g. o Whitney Houston
Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?
Baš maloprije idem gledat tv program da vidim šta ima i vidim taj film kojeg si stavio. Dobar je.
Eto ko voli dobre klasike neka si ga pogleda.
Došao sam trenutno na FFA da stavim jedan drugi klasik iz 1976. Večeras na HRT1.
King Kong verzija koja je daleko od specijalnih efekata, više drame i prave akcije katkad je poželjno.
Na HRT3 Juznjacka Utjeha. Odlican klasik
Opa izgleda da je na HRT3 vecer Walter Hilla. Sad slijede
Pa onda Driver
Danas je pak na HRT 3 večer horora pa se prikazuje sljedeće:
- Uređivano
Odlično znači i HRT 3 je hororičan danas kao i prvi. Maloprije idem pogledat kaj ima na programima i počeh od prvog pa na dalje i eto odmah nabasam na dobar film kojeg sam gledao prije nekoliko godina a možda ga i noćas, zapravo ne jer imam Žive mrtvace u tom terminu pa ću kuću na kraju sela pogledat drugi put.
Dakle noćas 10 min iza ponoći na hrteku jedan
Ne mogu vjerovati da već treći ili četvrti tjedan Posebne dodatke ne posvećuju glumčini kakav je bio Gene Hackman!
Zombi manija. Čim vidim sam naslov grad mrtvaca, e to daj! Mora da su neki nemrtvi u pitanju. Kad sam već kod tog pojma. Koja je razlika između nemrtvi i neživi?
Ima izuzetaka među tim zombi filmovima i zbilja su vrhunska djela ili pak niskobuđetna a i sve više višebuđetna rađena sranja od filmova u kojima je uložen velik novac u fensišmensi pirotehniku i ostale kerefeki efekte a ništa nije napravljeno kako treba.
Ovaj je taman za početak, akcijsko-avanturistički sa temom zombića iz 2018. To je nekako tematski prvi korak da ga idem gledat jer još nisam. Trailer mi se sviđa pa bumo vidli u koju kategoriju ću ga svrstat thumb up ili thumb down nakon gledanja.
Dakke
Noćas iza ponoći u 00.45h na CineStar TV Fantasy "Grad mrtvaca" (Zombie Apocalypse: Redcon 1)
Maloprije je na amc-u završil Alien: Uskrsnuće i sad je počel Prijestupnik originalni naziv Felon iz 2008. Val Kilmer igra u njem.