• Offtopic
  • Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?

Večeras na RTLTV u 23.15h nastavak horor filma Ono iz 2019 (It: Chapter Two)

Večeras na RTLTV u 23.15h

Još jedan klasik hororac iz 1980. The Shining (Isijavanje)

Večeras na HRT2 U 23.15h glazbeno-dokumentarni film o new wave pop-synth skupini Duran Duran koji su bili megapopularni 80-tih 20 st.

Njihova pjesma View To A Kill koja je ujedno naslovna tema James Bonda iz istoimenog filma (odjavni dio pjesme) mi je bila dugo vremena ringing tone na starom mobu i kad god je čujem na prvi mah, pokušavam se javit. 😀

Duran Duran: A Hollywood High (2022)

TITANXIS Njihova pjesma View To A Kill koja je ujedno naslovna tema James Bonda iz istoimenog filma

A sada malo "nepoznato o poznatome"

Jedan od pisaca te pejsme je ujedno i veliki John Barry koji je služio kao glavni kompozitor za sve 007 filmove od 1962., pa sve do 1987.

A View to a Kill ima i svoje "nježnije strane", evo ih:

Ono što je još manje poznato je to da je digital sampling za istu stvar radio Jonathan Elias, lik koji je radio glazbu za trailer od orginalnog Blade Runnera.

herc

Taj instrumental kojeg si stavio sam prvi put čuo prije nekih 5 i pol godina jer sam tražio demo snimke i sve što se snimalo i algoritmi su mi umjesto demoa izbacili taj instrumental i svidio mi se isti tren da sam si ga puštal svako malo. Super mi je i zvuči epski i filmično.

Inače kao studijska single verzija View To A Kill mi je dugo vremena bila naj stvar od Duran Duran.

5 dana kasnije

Maloprije upalim tv da vidim ima li kakav dobar film i kak mi hrt1 ostao vidim ono nastup neke Natali i pročitam da je sad na programu Dora, u jebote pes. Danas je Dora. Sad je trenutno 12 pjesma pa kog zanima.

@jeedah

Noćas oko 00.30 na HRT3 ti ponovo bude Bowie u Sretan Božić gospodine Lawrence.

A za ostale HRT1 23.00H Di Caprio u Povratniku. Jedan od najboljih filmova u kojima je glumio.

Već sam prije spomenuo koja mi je najdraža scena iz filma. Pa da ponovim. Ona sa okršajem sa medekom. Jebote baš su to što realnije napravili. Nije fotomontaža ni CGI model nit animacija već u fizičkom modelu medeka su vjerojatno uvježbani patuljci koji vjerno dočaravaju pokrete životinje.

Dobra mi je scena i sa konjem kad ga odere i izvadi utrobu i uđe u podkožni dio da se ugrije. Baš brutalni film. Zato ga i volim.

Nisam ni znal dok nisam počel šaltat programe, vidim Živi mrtvaci, misleć da je TWD i neke nove epizode a kad ono iz 2010, znaći godina premijere zombi serijala. Stavio sam si na snimanje od prve na mreži iako ih imam prvih 7 sezona na HDD-u.

Dakle na STAR CHANNELU prikazje se prva sezona The Walking Dead. Trenutno je treća epizoda. Meni najboljih prvih 6 sezona a ostalo mi bilo nepotrebno.

Najbolji uvod u serijal.

5 dana kasnije

Večeras na Z1 valjda umjesto Bujice 20.05h biti će prikazan titlovani na hrvatskom cijeli video sastanka Zelenskog i Trumpa u Bijeloj kući. Tako je najavljeno u ponedjeljak.

Kad se u bijeloj hiži susretnu dva Titana izazivaju trećeg odnosno druga Putina.

Edit: e jebiga, nije sastanak sa Zelenskim već govor Trumpov u kongresu, 04.03.2025 a to me ne zanima preveč tak da odoh šljakat kolač.

Večeras u 22.50 h na NOVA TV glazbeno-igrani film iz 2022 g. o Whitney Houston

6 dana kasnije

Malo kasnim, ali, ako nemate ništ pametno za radit navečer, u 22:50 na RTL-u će se emitirati jedan filmski klasik

Torgue

Baš maloprije idem gledat tv program da vidim šta ima i vidim taj film kojeg si stavio. Dobar je.

Eto ko voli dobre klasike neka si ga pogleda.

Došao sam trenutno na FFA da stavim jedan drugi klasik iz 1976. Večeras na HRT1.

King Kong verzija koja je daleko od specijalnih efekata, više drame i prave akcije katkad je poželjno.

Na HRT3 Juznjacka Utjeha. Odlican klasik

Opa izgleda da je na HRT3 vecer Walter Hilla. Sad slijede

Pa onda Driver

7 dana kasnije

Danas je pak na HRT 3 večer horora pa se prikazuje sljedeće:

Odlično znači i HRT 3 je hororičan danas kao i prvi. Maloprije idem pogledat kaj ima na programima i počeh od prvog pa na dalje i eto odmah nabasam na dobar film kojeg sam gledao prije nekoliko godina a možda ga i noćas, zapravo ne jer imam Žive mrtvace u tom terminu pa ću kuću na kraju sela 😀pogledat drugi put.

Dakle noćas 10 min iza ponoći na hrteku jedan

Ne mogu vjerovati da već treći ili četvrti tjedan Posebne dodatke ne posvećuju glumčini kakav je bio Gene Hackman!

5 dana kasnije

Zombi manija. Čim vidim sam naslov grad mrtvaca, e to daj! Mora da su neki nemrtvi u pitanju. Kad sam već kod tog pojma. Koja je razlika između nemrtvi i neživi😀?

Ima izuzetaka među tim zombi filmovima i zbilja su vrhunska djela ili pak niskobuđetna a i sve više višebuđetna rađena sranja od filmova u kojima je uložen velik novac u fensišmensi pirotehniku i ostale kerefeki efekte a ništa nije napravljeno kako treba.

Ovaj je taman za početak, akcijsko-avanturistički sa temom zombića iz 2018. To je nekako tematski prvi korak da ga idem gledat jer još nisam. Trailer mi se sviđa pa bumo vidli u koju kategoriju ću ga svrstat thumb up ili thumb down nakon gledanja.

Dakke

Noćas iza ponoći u 00.45h na CineStar TV Fantasy "Grad mrtvaca" (Zombie Apocalypse: Redcon 1)