• Offtopic
  • Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?

Gledao sam ga ali svejedno budem opet pa ide na snimanje pa ću ga već pogledat.

Noćas na HRT1

8 dana kasnije

Prethodni film odnosno Marija Magdalena gledao sam po prvi puta, očekivao nešto bolje ali ne i nisam bio njime oduševljen, dosadan mi je bio i po običaju sam zadrijemao i probudio se pred kraj kada su Isusa mrtvog skidali sa križa i to malo vidio i opet ubrzo začorio.

A ovaj današnji na Nova TV kojeg sam već odgledao je druga priča. Zanimljiv o rimskom vojniku tribunu ateisti koji je mrzio Isusa i nije mu vjerovao i njegovom čitavom poslanju ali nešto ga je kopkalo kod Njega i počeo pratiti zbivanja sa apostolima prije i nakon Isusova Uskrsnuća.

Večeras na NOVA TV.

Čini mi se da ga nisam još gledao pa eto i meni i ostalima prilika koji nisu a valja katkad i repetirati. Po kratkom opisu filma nije nimalo loš za pogledat. Dešavaju se sranja poslije velikog sranja i to je okruženje u kojem uživam ali samo kad je na filmu.

U njem igra "Uncharted-Spiderman Boy". Noćas na NOVA TV.

Večeras na RTL TV. Nisam to još gledao ali moglo bi biti dosta komično. Bankarac čato se nađe u nekoj videoigrici u kojoj stalno ima pljačke i pucnjave. A nakon toga odmah Bijeg iz Gulaga, odličan film kojeg bi si mogel ponovit.

Večeras na amc i amc+ u 22.00 h počinje The Walking Dead: Daryl Dixon The Book of Carol -druga sezona.

Maloprije vidio na programu da će uskoro samo što nije. Gledao ali opet ću. Šta mogu kad mi je on najdraži pederčina. Fredi Merkuri na HRT2 i priča o AIDS-u.

HRT2 jučer i danas opet FM a u TLZP na NOVA TV jedan će ga i imitirat.

Koji god nacionalni kanal stavio sve nešto oko izbora a to mi se baš ne gleda pa sam šaltajući došel do amc a tamo Venom iz 2018 se upravo prikazuje.

Flipper

A znam a kaj mi vredi kad me nogač ne interesira toliko, jedino kad su Svj i Eu prvenstva.

6 dana kasnije

Večeras na RTL TV, obožavam ovakve teme u filmovima. Repetiram! Ove godine ili sljedeće dolazi i nastavak.

5 dana kasnije

OTV slavi 35 godina postojanja. Najprije Omladinska televizija, kasnije Otvorena televizija.

Povodom obljetnice upravo se prikazuje jedna od starijih emisija Večernje škole kad su išli uživo u OTV domu.

Kako je Pervan bio mlađahan a Denis uvijek nekako isti.

4 dana kasnije

E sad se sjetio Roki 2 je danas na tv, mislim da je na HRT1. Kad, provjerite.

Apropo provjere, čita li tko još tv teletext? Ili su to mrtva slova na ekranu! Jučer sam ja malo išo da vidim šta ima, vijesti i tak to.

Ja ne bih bio ja kad ne bi napisao da NOVA TV po treći puta od premijere večeras prikazuje meni omiljeni biografski film.

Danas Eurovizijska večer na HRT1. Hoćete, nećete, jbg, morate gledat HRT ili HRTi ak želite Eurosong gledat.😆

U tijeku je Planet majmuna: Rat iz 2017 na RTLTV meni najbolji od prethodnih u serijalu. Ovdje je rijedak slučaj da je svaki nastavak nekog filma bio sve bolji i bolji.

Podsjetnik za večeras u 21 h druga polufinalna večer eurovizije. HRT1 i HRTi