Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?
Prethodni film odnosno Marija Magdalena gledao sam po prvi puta, očekivao nešto bolje ali ne i nisam bio njime oduševljen, dosadan mi je bio i po običaju sam zadrijemao i probudio se pred kraj kada su Isusa mrtvog skidali sa križa i to malo vidio i opet ubrzo začorio.
A ovaj današnji na Nova TV kojeg sam već odgledao je druga priča. Zanimljiv o rimskom vojniku tribunu ateisti koji je mrzio Isusa i nije mu vjerovao i njegovom čitavom poslanju ali nešto ga je kopkalo kod Njega i počeo pratiti zbivanja sa apostolima prije i nakon Isusova Uskrsnuća.
Večeras na NOVA TV.
Čini mi se da ga nisam još gledao pa eto i meni i ostalima prilika koji nisu a valja katkad i repetirati. Po kratkom opisu filma nije nimalo loš za pogledat. Dešavaju se sranja poslije velikog sranja i to je okruženje u kojem uživam ali samo kad je na filmu.
U njem igra "Uncharted-Spiderman Boy". Noćas na NOVA TV.
Večeras na amc i amc+ u 22.00 h počinje The Walking Dead: Daryl Dixon The Book of Carol -druga sezona.
- Uređivano
- Uređivano
Koji god nacionalni kanal stavio sve nešto oko izbora a to mi se baš ne gleda pa sam šaltajući došel do amc a tamo Venom iz 2018 se upravo prikazuje.
Ma Titane, ima liga prvaka na sreću.
OTV slavi 35 godina postojanja. Najprije Omladinska televizija, kasnije Otvorena televizija.
Povodom obljetnice upravo se prikazuje jedna od starijih emisija Večernje škole kad su išli uživo u OTV domu.
Kako je Pervan bio mlađahan a Denis uvijek nekako isti.
E sad se sjetio Roki 2 je danas na tv, mislim da je na HRT1. Kad, provjerite.
Apropo provjere, čita li tko još tv teletext? Ili su to mrtva slova na ekranu! Jučer sam ja malo išo da vidim šta ima, vijesti i tak to.
U tijeku je Planet majmuna: Rat iz 2017 na RTLTV meni najbolji od prethodnih u serijalu. Ovdje je rijedak slučaj da je svaki nastavak nekog filma bio sve bolji i bolji.