Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?
- Uređivano
- Uređivano
Koji god nacionalni kanal stavio sve nešto oko izbora a to mi se baš ne gleda pa sam šaltajući došel do amc a tamo Venom iz 2018 se upravo prikazuje.
Ma Titane, ima liga prvaka na sreću.
OTV slavi 35 godina postojanja. Najprije Omladinska televizija, kasnije Otvorena televizija.
Povodom obljetnice upravo se prikazuje jedna od starijih emisija Večernje škole kad su išli uživo u OTV domu.
Kako je Pervan bio mlađahan a Denis uvijek nekako isti.
E sad se sjetio Roki 2 je danas na tv, mislim da je na HRT1. Kad, provjerite.
Apropo provjere, čita li tko još tv teletext? Ili su to mrtva slova na ekranu! Jučer sam ja malo išo da vidim šta ima, vijesti i tak to.
U tijeku je Planet majmuna: Rat iz 2017 na RTLTV meni najbolji od prethodnih u serijalu. Ovdje je rijedak slučaj da je svaki nastavak nekog filma bio sve bolji i bolji.
Da sam znao da će se prikazivat danas napisao bih prije. Pogledao sam ga na internetu odavno ali bila neka loša kvaliteta ovaj sad je u puno boljoj rezi.
Upravo na Z1 zabranjivan film "Četverored". na HRT1.
Može se vratit unazad pa ga pogledat iz početka.
Ne trebam posebno podsječivat jer svi ovo znamo i očekujemo kao nogomeetno prvenstvo ali pošto sam podsječivao od prvog natjecanja pa bi bil red da podsjetim i na finale Eurosonga. Sada je u tijeku prigodna emisija o Malmou u kojoj je naš Marko glavni akter i vodi Zlatu Muck ili ona njega jer njoj nije prvi puta.
Večeras je RTL TV atraktivan od 22,10 kada počinje odličan film kojeg sam već nekoliko puta gledao i original i ovaj rimejk a to je Phoenixov let te nakon Voyeta (i taj voyo mora bit baš svaku večer) bude Jurski park 2 iz 2018.
HRT 2 Pomahnitali vlak, odličan film koji je mnogima prošao ispod radara.
Remek djelo
Blood Ties "Krvne veze" HRT2. Upravo na tv.
U njem glumi Mila Kunis koju često viđam u filmovima koje odgledam. Baš mi je lepa ženska i samo zbog nje vrijedi pogledat filmić.
Već sam nakratko pisao o ovom filmu ali opet će a radi se o Tup Gunu prije Top Guna. Firefox iz 1982. Top Gun je učio na Firefoxu. Firefox internet preglednik je možda dao ime po istoimenom filmu.
U filmu Tom Cruise je stariji kolega Clint Eastwood. Avionska jurnjava, ruski špijuni, neizvjesnost do samog kraja a sve to krasi ovaj klasik Firefox.
Večeras na RTL TV
HRT3 vrlo rijetko gledam, samo ga preskočim ali večeras je dobar film barem meni kojeg sam pogledao ama baš uvijek kada bi se emitirao a dugometražni je za današnje pojmove.
Tko ne želi čitat Bibliju knjigu postanka jer mu se ne da a zanima ga što u njoj piše od početka stvaranja svijeta i dobrog dijela Starog zavjeta, ovaj film će na slikovit način to dočarati.
Stariji film iz 1966 god. u režiji Johna Hustona u kojem se i on pojavljuje u ulozi Noa-e te mnogi old school filmski umjetnici.
- Uređivano
Taj film je hebeno dobar. Gledao ga u kinu prvi puta X puta reprizirao.
Još jedan filmić malo stariji iz 1992 g. horor-triler noćas u 00.55h na amc-u "Ruka koja njiše kolijevku" ilitiga The Hand That Rocks The Cradle.
Nitko ga ne bude gledao u to doba ali sa daljinskim kad surfamo po listi odguslanih video sadržaja pa čuda stvaramo, kakve li čarolije samo izvodimo. Nekoć ak niste imali neki video snimač mogli ste luleka gledat a ne film koji se već emitiral.
Noćas u 00:35h na GoodTimes programu koji je momentalno kanal mjeseca bit če film iz 2012. "Byzantium"
Traje skoro 2 h. Čitajući opis filma izgleda mi ok. Vampirski filmić. Mislim da ga još nisam gledal pa eto mi prilike ak ne začorim prije filma ili dok traje. Pa ak još nekog zanima, ak niš drugo meni dobra glumačka postava.
- Uređivano
Uskoro danas u emisiji "U svom filmu" HRT1 bit će gost Zlatko Dalić. Čini mi se kako je već gostovao u toj emisiji pa ponavljaju ali ako je nova emisja kao prigodna za skorašnje nogometno prvenstvo bić će se dobro prisjetit.
Prethodni postani film je bio zbilja odličan, preporučil bih ga svakom da si ga pogleda a sada neš drugo.
Trenutno na NOVA TV neki šašavi film gdje neznaš ko pije a ko plača. Nije loše, ima akcije i efekata. Mislim da sam ga davno gledao kad sam čitao o čem se radi. Tom Cruise i sexy Cameron Diaz u gl. ulogama.
- Uređivano
Maloprije sam se ubacil i vidio ja da je nekaj dobro. Film psiho-triler iz 2000. Gledal sam ga odavno ali zaboravio radnju. Film "Ispod površine" What Lies Beneath na STAR CHANNEL. Lepa Mišel Fajfer i Harison Ford u glavnjacima.
Edit: Maloprije završio film. Sjetio sam se radnje filma čim sam shvatil da je Ford negativac u filmu.
Jebo te gušter, sad tek okrenuo RTL TV i vidim Jurski park 3 upravo i pri kraju je.
Počeli su još prije mjesec dana kao serijal prikazivat i stali sa drugim i čekam sljedeći vikend da vidim i trećeg a niš i tako drugi vikend niš, valjda zbog tekme su zaustavili slijed prikazivanja.
Jedan odličan film o ljubavi oca i sina upravo na RTL TV.
John Q.