• Offtopic
  • Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?

Blood Ties "Krvne veze" HRT2. Upravo na tv.

U njem glumi Mila Kunis koju često viđam u filmovima koje odgledam. Baš mi je lepa ženska i samo zbog nje vrijedi pogledat filmić.

Večeras na HRT2 u 21.13 domaći film "Murina" dobitnik nagrade izvan HR kao strani film.

U njem između ostalih glumi i Cliff Curtis maorskog podrijetla koji je glumil Isuseka u filmu Risen iz 2016. (Uskrsnuće)

6 dana kasnije

Već sam nakratko pisao o ovom filmu ali opet će a radi se o Tup Gunu prije Top Guna. Firefox iz 1982. Top Gun je učio na Firefoxu. Firefox internet preglednik je možda dao ime po istoimenom filmu.😁

U filmu Tom Cruise je stariji kolega Clint Eastwood. Avionska jurnjava, ruski špijuni, neizvjesnost do samog kraja a sve to krasi ovaj klasik Firefox.

Večeras na RTL TV

HRT3 vrlo rijetko gledam, samo ga preskočim ali večeras je dobar film barem meni kojeg sam pogledao ama baš uvijek kada bi se emitirao a dugometražni je za današnje pojmove.

Tko ne želi čitat Bibliju knjigu postanka jer mu se ne da a zanima ga što u njoj piše od početka stvaranja svijeta i dobrog dijela Starog zavjeta, ovaj film će na slikovit način to dočarati.

Stariji film iz 1966 god. u režiji Johna Hustona u kojem se i on pojavljuje u ulozi Noa-e te mnogi old school filmski umjetnici.

HRT povodom rođendana Clinta Eastwooda emitira film koji je u tijeku. Gledao ga već a i ne pašu mi momentalno takvi filmovi. Priča filma me podsjeća na GTA 5.

Taj film je hebeno dobar. Gledao ga u kinu prvi puta X puta reprizirao.

5 dana kasnije

Maloprije počel film snimljen prema stvarnom događaju. HRT2

Još jedan filmić malo stariji iz 1992 g. horor-triler noćas u 00.55h na amc-u "Ruka koja njiše kolijevku" ilitiga The Hand That Rocks The Cradle.

Nitko ga ne bude gledao u to doba ali sa daljinskim kad surfamo po listi odguslanih video sadržaja pa čuda stvaramo, kakve li čarolije samo izvodimo. Nekoć ak niste imali neki video snimač mogli ste luleka gledat a ne film koji se već emitiral.

Noćas u 00:35h na GoodTimes programu koji je momentalno kanal mjeseca bit če film iz 2012. "Byzantium"

Traje skoro 2 h. Čitajući opis filma izgleda mi ok. Vampirski filmić. Mislim da ga još nisam gledal pa eto mi prilike ak ne začorim prije filma ili dok traje. Pa ak još nekog zanima, ak niš drugo meni dobra glumačka postava.

Uskoro danas u emisiji "U svom filmu" HRT1 bit će gost Zlatko Dalić. Čini mi se kako je već gostovao u toj emisiji pa ponavljaju ali ako je nova emisja kao prigodna za skorašnje nogometno prvenstvo bić će se dobro prisjetit.

5 dana kasnije

Danas HRT2. Po mom ukusu malo prerano za nogač. Volim to pratit kad sunce pomalo zalazi, onako predvečer. Nogač po ranom popodnevu mi dođe kao gledanje i igranje horora po danu.

Upravo na HRT1, maloprije počel.

Prethodni postani film je bio zbilja odličan, preporučil bih ga svakom da si ga pogleda a sada neš drugo.

Trenutno na NOVA TV neki šašavi film gdje neznaš ko pije a ko plača. Nije loše, ima akcije i efekata. Mislim da sam ga davno gledao kad sam čitao o čem se radi. Tom Cruise i sexy Cameron Diaz u gl. ulogama.

15 dana kasnije

Maloprije sam se ubacil i vidio ja da je nekaj dobro. Film psiho-triler iz 2000. Gledal sam ga odavno ali zaboravio radnju. Film "Ispod površine" What Lies Beneath na STAR CHANNEL. Lepa Mišel Fajfer i Harison Ford u glavnjacima.

Edit: Maloprije završio film. Sjetio sam se radnje filma čim sam shvatil da je Ford negativac u filmu.

Večeras na RTL TV Ludi Maks iz 1985 po treći put. To mi je osobno najslabiji MM sa Gibsonom.

4 dana kasnije

Jebo te gušter, sad tek okrenuo RTL TV i vidim Jurski park 3 upravo i pri kraju je.

Počeli su još prije mjesec dana kao serijal prikazivat i stali sa drugim i čekam sljedeći vikend da vidim i trećeg a niš i tako drugi vikend niš, valjda zbog tekme su zaustavili slijed prikazivanja.

Jedan odličan film o ljubavi oca i sina upravo na RTL TV.

John Q.

I još jedno nogometno ludilo danas dolazi svome kraju. Pošto nisam gledao prvu tekmu, budem zato završnu.

Svejedno mi je tko će ponjeti titulu. Nadao sam se da ćemo to mi biti ili u najmanju ruku 2 i 3 ali niš od toga jbg.

Večeras HRT2

Večeras u 22.20 Čovjek od pruća Nicholas Cage u gl. ulozi (The Wicker Man, 2006) na CineStar Action.

mjesec kasnije

Jučer je Bujanec najavil novu sezonu svoje tv Bujice za danas na Z1 oko 20:05h koja će trajat puna 2 sata te zanimljivog i intrigantnog gosta.

Pa me živo zanima tko bude taj pokemon.

Palim tv i stavljam strim samo radi gosta iznenađenja.😃

12 dana kasnije

Sutra 08.09.2024. u 20:00 premijerno na Cinestar TV Premiere 1 ovogodišnji horor film Baghead: Glas mrtvih.

Preporučio bih ga ljubiteljima jump scare horora koji ga nisu još pogledali. Ima tu materijala za brrrrr.

Osmijeh Mona Lise, na HRT1. Žena mi okupirala TV pa moram gledati taj film. Nije mi dosta pogreba za danas sad još i to.

Upravo počinje na cinestar fantasy horor film Mi prizivamo tamu iz 2019. Po opisu filma mi se čini zanimljiv pa će se gledat.

Prethodni film nije mi bio nešto pretjerano zanimljiv. Bilo je valjda premalo krvi i ubijanja, hehe!

A večeras samo za vas na Klasik televiziji Haloa -Praznik kurvi iz 1988 g. U glavnoj ulozi tada seksi mladi hrvatski glumac Ranko Zidarić te sad već pokojna srpska seks heroina 80-tih bivše nam države Neda Arnerić koja se i proslavila tim filmom.

4 dana kasnije

Večeras akcijskopustolovno-hororska večer na CineStar FANTASY.

Prvi je klasika nema šta a tu je i nepogrešivi Liam Neeson tak da se to gleda opet a drugi kako sam naslov kaže brrrr….. da se smrzneš a za nešto manje od 2 mjeseca stiže u kina i nastavak.

Večeras, odnosno 40-tak minuta iza ponoći počinje prijenos 76 dodjele televizijskih nagrada Emmy, HRT2.

A prije svega toga na RTL TV u 21.35h meni jedan od najdražih filmova o najveličanstvenijem i tada najvećem prekoocenaskom brodu.

Uskoro večeras opet Titanik na RTL TV i budem ga opet gledal jebemu sve. U protivnom to nisam ja.

6 dana kasnije

Sutra na CineStar FANTASY mesarski horor film iz 2023. Nisam ga još gledao pa si ga toplo preporučam i naravno ostalima koji ga nisu gledali.

Žanr je to koji volim, slatke male medvjediće također, film zabranjen je u Kini i to mi je dovoljno, nemogu fulat.

7 dana kasnije

Ne pratim baš NOVU TV a vidim sad da je nova sezona Supertalenta počela.

TITANXIS Nisam ga još gledao pa si ga toplo preporučam i naravno ostalima koji ga nisu gledali.

Moram sam sebe demantirati i povuči preporuku tog sranja.

Gledao sam ga na način da sam radio nešto drugo dok mi u pozadini se vrtio taj film. Povremeno sam bacio pogled ak mi neka scena bila ok. Ništa se ne propušta ako ih se i ne vidi. Šrot film a vidio posle i recenzije za nastavak da su popljuvali film pa je vjerojatno istina. Ne vjerujem recenzijama da mi je to zdravo za gotovo jer se želim sam uvjerit pa ću si i taj drugi pustit kad mi dođe da ga pogledam. Na početku ću vidjet vrijedi li moje pažnje ili ne pa će se vrtit i on u pozadini dok ću nešto drugo obavljat.

Sad vidio da je na NOVA TV sinoć bio Uncharted u 20.00h a repriza bude večeras tj. iza ponoći u 00.45h. Da sam znao bio bih ga jučer gledao pošto ga još nisam dosad a znao sam da će na tv doć kad tad. Znam da su ga mnogi opisali kao niš posebno ali želim se sam uvjerit kakav je.

Upravo na National Geographic Wild Zombi životinje. Interesantno!

24 dana kasnije

Noćas na HRT1 ovako po kratkom opisu mi se čini zanimljivo ga za pogledat a i trailer obečava ak ne začorim prije cajta.

6 dana kasnije

Od ova tri filma gledao sam sigurno prvog i napisao sam kratki osvrt u temi za odgledane filmove i preporučil bih ga opet. Za zadnjeg mislim da sam i njega jer mi je naslov poznat. Drugi po opisu, hm… vjerojatno ću ga gledat.

Večeras sva tri jedan za drugim na CineStar TV Fantasy kanalu.

5 dana kasnije

di god se okrenem samo tema o trampu. uskoro počinje ujkanova bujica i baš me zanima hoće li i tam pripovedati o tom biznismenu