herc Izglda da bi sutra mogle doći recenzije: https://twistedvoxel.com/armored-core-6-review-embargo/
fensisuperstar pao prvi boss. 😃 malo sam zakrzljao pa mi je trebalo vremena da se vratim u formu za MechSoulse trenutno stanje misija
Tuhy Ovak kad gledam "normalan" gameplay, a ne onaj namontirani, me baš vuče igrat, a nisam fermo igru 5%. Jbmu, a ne stignem ga sad ubacit u raster, em ne stignem em imam previše toga, a MK1 je za 3 tjedna.
prayer Riješio i ja prvog boss-a. Možda mi treba malo vježbe no umro sam jedno 3 puta čisto jer nisam pazio na AP. Ako ste prednaručili igru dobijete neke fancy bolje dijelove tako da se to obavezno barem iz prve mora namontirati. Pokušao sam prvo sa kontrolerom igrati ali je puno odazivnije igrati sa mišem i tipkovnicom.
fensisuperstar @Tuhy nadam se da te hajpam da si uzmeš 🙂 Još S rank misija 🙂! Weaponized Mining Ship S mi je mozda najdrazi 😃 Dam Complex sam napravio bez da izgubim hp brutalno brzo i nisam dobio S. Ne znam jel trebam brze ili ima drugi faktor uz brzinu,