Tuhy Ovak kad gledam "normalan" gameplay, a ne onaj namontirani, me baš vuče igrat, a nisam fermo igru 5%. Jbmu, a ne stignem ga sad ubacit u raster, em ne stignem em imam previše toga, a MK1 je za 3 tjedna.
prayer Riješio i ja prvog boss-a. Možda mi treba malo vježbe no umro sam jedno 3 puta čisto jer nisam pazio na AP. Ako ste prednaručili igru dobijete neke fancy bolje dijelove tako da se to obavezno barem iz prve mora namontirati. Pokušao sam prvo sa kontrolerom igrati ali je puno odazivnije igrati sa mišem i tipkovnicom.
fensisuperstar @Tuhy nadam se da te hajpam da si uzmeš 🙂 Još S rank misija 🙂! Weaponized Mining Ship S mi je mozda najdrazi 😃 Dam Complex sam napravio bez da izgubim hp brutalno brzo i nisam dobio S. Ne znam jel trebam brze ili ima drugi faktor uz brzinu,
fensisuperstar sve misije koje sam replayao osim prve intro sam rijesio na s, vjerujem da ću i illegal entry rijesit na S i ostaju mi 4 koje sam rijesio ali nisam replayao. Od njih 4 jedna ima abnormalno teškog bossa, za sad puštam 🙂
fensisuperstar Od ovih što igraju ili budu, kad dođete na misiju Reach the Coral Convergence… Trebat će vam isus i molitva za bossa 🙂
fensisuperstar herc Neki zajeban? ima malo hpa ali je abnormalno brz, najbrzi boss u igri i moze te komboshotati u najtanki opremi. i sad idem na zadnjeg bossa. wish me luck! edit: ubio sam zadnjeg bossa 😃
maverick Moze li ovaj from napraviti mediocre ili cak losu igru? Odgovor je….NE Armored Core je, vec nakon nekoliko Sati, treca najbolja fromova igra.