@Fico kakve veze ima RT rasprava sa ovim? Ti si zasljepljen filmskom grafikom i prezentacijom, jer prica, radnja i sve sto se dogada u Unchartedu je klisejasto i nije sam vrh pisanja u industriji. Da, zaboravio sam izostaviti likove, jer su zaista odlicno okarakterizirani i napisani, ali dijalozi i radnja su samo filleri i okidaci slijedece velike scene u igri, ocekivano i puno puta videno u avanturistickim igrama i filmovima.
@Tuhy da, dijalozi su klisejasti. I ne, ne usporedujem sa TRom, jer je neusporedivo kolko je Uncharted bolji u svemu, osim glavnom forteu TRa, sto je prva rijec same igre.
@wooddiebone kao sto sam napisao na pocetku ovog posta, nisam izostavio karakterizaciju koja je odlicna. W3 ima odlicnu karakterizaciju likova, pa je glavna prica onako, srednia zalost. RDR2 daleko bolje stoji u tome. Fallen Order ima odlicno napisane likove. Mass Effect da ne govorim…Ali to sveukupno nije razina TLOUa, niti blizu. I dalje stojim da im je TLOU jedina referenca za ovu vijest.
Uncharted je postavio neke druge temelje, filmske temelje za tlou, ali ne u prici, radnji i dijalozima. Osim toga tehnicki je savrsen, grafika, zvuk, pucanje, penjanje, plivanje, borba, istrazivanje…