Tzereen

Dobar tek! Malo drugačija vizualna tekstura pečenog tijesta, One črne piknjice kojih ima puno a ima i par velikih. To inače ne volim na pizzi ali pojedem kad već dobim tak neš i onda mi je i probava ubrzana, kužiš!

Tzereen ovo izgleda top..nisam ja protiv pizze ali kad tako idem negdje onda volim probati domacu hranu ma kakva god…

Tzereen pa ja to isto mislim samo necu na glas reci.

Sve mi se cini da cu ili rostilj ili pizzu jesti

Prika ako više voliš burgere, onda na njih. Ljepša je i lokacija i fakat su odlični. Batat koji se dobije s njima je također top.

Tzereen e i to bi mogao…dobar burger isto volim

TITANXIS to jedino sto znam,svako malo ih u grah bacim 😀

@Prika

Također i ja u graheka ih šiknem a od Gavrilovića su mi najbolje.

Tzereen ovo je bomba samo idem sad gore gdje cu sad sladiled jesti…vidim ima i torte!

Ima li kolaca ili su samo torte i sladoledi?

Jebem ti sunce na dijeti sam i u ove ure samo gledam sto cu i gdje cu zderat kad prestanem sa dijetom

Tzereen kolace i krofne sam nasao…ovo ostalo jos trazim

Prika

Nisan

A kako je krenulo sa cijenama necu ni kod nas vise u niti jedan uci

Miro

Negdje se još može. Evo, bio u Ogulinu prošli vikend i super smo se najeli. Prvi dan na finoj napolitanskoj pizzi za 6-7.5 eura. A drugi dan kompletni ručak za dvoje u hotelu za 40 eura.

I kod nas u Slavoniji su digli cijene, ali to još negdje prije 6 mj. Ajd kužim da su lignje na žaru sad 90 kn, ali da jebeni wok cijene otprilike isto toliko mi ne ide u glavu (prije par godina mi je to bilo jelo izbora kad dođem u ZG ili negdje jer je uglavnom bilo 35-40 kn). Znači odlazak u restoran za dvije osobe uz piće skoro nikako ne može ispod 200 kn. Vjerojatno bude još gore poslije drugog ili trećeg mjeseca.

Sry što još ne izražavam cijene u eurima.🤣

Tzereen

Da ali to je ritkost

Moras ici u neku pripizdinu da bi dosa do jeftinijeg.

Evo u Zadru je stanje takvo da ja sa zenom i dicom ispod 100eura nemogu ici a prosle godine san mogao za do 50 eura.

Evo frend je bio na ramsteku platio ga 27 eura iliti ga 203kn znaci obican ramstek od norma 350g bez umaka.

Ja placam ramstek 60kn kilo ako ocu odlezan to mi je od 130 do 150kn kila i to bez kosti.

Ramstek obican je bio od 90 do 120kn

I jos je problem sto 99% slucajeva bude gore nego ja doma spremin i sto onda da ja iden u restoran, kurciti se slikati se neznan ne vidin ikakav razlog.

Drugo je kad si na putu pa jebiga moras ici isti ali sad trenutno se ne vidin da cu ja ici iti jednom godisnje u restoran.

Znali smo poci rodendani godisnjice valentinovo i to ali sad nema smisla. Jos obozavan na pizze ici ali sad je to 10eu i vise za jednu pizzu.

Razumin ljude koji zive u stanu pa nemaju grill i jebiga vole poci do restorana ili ljude koji neznaji kuhati i njima je gust ali ja jebiga nisan u tim skupinama.

Svima gadovima na jadranu koji se zele obogatiti za 3 miseca rada godisnje zelim jos brzu propast i bankrot