Fetty
E sad, ako želiš to izgurati do kraja, odgovori da se ne slažeš s njihovim odgovorom i da želiš da isporuče artikl jer si ga normalno naručio po akcijskoj cijeni + napiši ako to ne učine da ćeš biti primoran prijaviti slučaj zaštiti potrošača. Za dalje javi što odgovore.
Ja osobno imam listu dućana koji su mi oke i koje neću prcati ako je neka očita greška, ali imam i listu đubretarskih dućana koji dižu cijene prije akcija i na to lupaju popuste, zajebavaju s reklamacijama, lažu o raspoloživosti i slično i njih ću izjebati pa makar se zatvorili.
Iz Mall-a sam izvukao Arctis 9 Wireless slušalice za 150 kn, a nedavno sam naručio i laptop od 12000 kn za 1400 kn, ali se za njega još uvijek navlačimo. Mall je jedan od tih dućana na kojem sam prije dvije godine pratio jedan tv kojem je cijena bila 5000 kn da bi dan prije BF-a porasla na 10000 kn, a na dan BF-a s 50% popusta tv je iznosio nevjerojatnih 5000 kn. Možete reći što god želite što se ja uvlačim u takve stvari s inspekcijom, ali ne razumijem kako itko može žaliti te prevarantske trgovine.