doctorfreak Brijac Mall koliko god prljavo igra sa cijenama nekih artikla mislim da je jedini u Hrvatskoj prodavao ps5 konzole po 3850kn nakon prvog vala. Jedini. Tu im skidam kapu.
Brijac OverHypedG Tko želi ja mu prodam mamuta za jeftine pare + ostatke CE bez igre 😉 Da se ne zaletite kao ja, to “jeftine pare” je kod kolege 650 kn bez igre. Jako primamljivo s obzirom da je u Sophosu 599 kn sve to novo s igrom 😆
Genesis gusterko de mi reci tko ti je dostavio i jesi li dobio kakav tracking? upravo su mi potvrdili da su poslali postom i da ce unutar dan il dva stici
gusterko Genesis GLS mi je dostavljao i dobio sam tracking number sve odrađeno u rekordnom roku baš sam bio ugodno iznenađen jer obično dođe za dva dana a ovo obrađeno isti dan i sutradan već bilo kod mene . Prvi put sam naručio nešto sa Sophosa i to zbog brutalne cijene ali sigurno ne i zadnji 😉
Genesis gusterko i meni je prvi put da narucujem kod njih ali mi nisu poslali tracking code, samo su rekli da za 1-2 radna dana stize
oxi [deleted] ( koji je sklopljen cim si platio i dobio racun) Račun se dobije tek nakon što pošalju narudžbu? Godine kupovanja online, ali ikad nisam dobila račun od firme nakon online plaćanja prilikom naručivanja bilo čega fizičkog. Dobila sam potvrdu plaćanja, ali ne i račun.
Genesis gusterko poslao sam im mail da mi dostave tracking code pa su ga jutros poslali,koliko vidim danas do 14h mi trebaju dostaviti. pozitivno sam iznenadjen kako brzo isporucuju 🙂
Genesis gusterko naravno da se sad ne javljaju ni na telefon….samo kako mogu izdat racun od 599 kn a sama igra online kosta 299 kn xD