uzeo i ja Horizon CE izdanje za 600 kn pa cemo vidjet sto bude…

Tko želi ja mu prodam mamuta za jeftine pare + ostatke CE bez igre 😉

OverHypedG Tko želi ja mu prodam mamuta za jeftine pare + ostatke CE bez igre 😉

Da se ne zaletite kao ja, to “jeftine pare” je kod kolege 650 kn bez igre. Jako primamljivo s obzirom da je u Sophosu 599 kn sve to novo s igrom 😆

Brijac

Mozda sophos ima skupu postarinu?

Nikad neznas

nisam čitao ovo prije, mislio sam da je 600kn cijena zajeb 😃

gusterko de mi reci tko ti je dostavio i jesi li dobio kakav tracking? upravo su mi potvrdili da su poslali postom i da ce unutar dan il dva stici

Genesis GLS mi je dostavljao i dobio sam tracking number sve odrađeno u rekordnom roku baš sam bio ugodno iznenađen jer obično dođe za dva dana a ovo obrađeno isti dan i sutradan već bilo kod mene . Prvi put sam naručio nešto sa Sophosa i to zbog brutalne cijene ali sigurno ne i zadnji 😉

gusterko i meni je prvi put da narucujem kod njih ali mi nisu poslali tracking code, samo su rekli da za 1-2 radna dana stize

[deleted] ( koji je sklopljen cim si platio i dobio racun)

Račun se dobije tek nakon što pošalju narudžbu? Godine kupovanja online, ali ikad nisam dobila račun od firme nakon online plaćanja prilikom naručivanja bilo čega fizičkog. Dobila sam potvrdu plaćanja, ali ne i račun.

gusterko poslao sam im mail da mi dostave tracking code pa su ga jutros poslali,koliko vidim danas do 14h mi trebaju dostaviti.

pozitivno sam iznenadjen kako brzo isporucuju 🙂

Retardi mi poslali OBICNU igru a ne CE…sad sam poslao mail sa narudzbom itd…jaoooo

Genesis Jebat ga taman nekog pohvališ a on usere, tako to kod nas izgleda obično ide 🙄

gusterko naravno da se sad ne javljaju ni na telefon….samo kako mogu izdat racun od 599 kn a sama igra online kosta 299 kn xD

Kad je tak nekaj povoljnije nego drugdje, uvijek postoji neka kvaka.

Zato bolje kupovat od provjerenih trgovina koji imaju dobar user review. Možda platite malko više ali u većini slučajeva nema reklamacija i ako ih ima, ima podrška koja ti izađe u susret.

TITANXIS a gle prodaju OBICNU verziju po 299kn, a CE za 599kn, meni ispostave racun sa 599kn i to obicno izdanje…poslao sam im mail, zovem ih vec po 5ti put…meni nije bed sjest u auto, odvest se 4h i prespavat u rijeci da tamo nekome izbijem zube za prevaru….