Evo prošao sam pa ću pokušati sažeti iskustvo.
- Prezentacija je zbilja jako dobra. Igra ima jako dobar voice acting, glazbu i cinematike. Priča kao glavni element zbilja sjaji i jako sam uživao u njoj. Bilo je dijelova sa MJ koji mi nisu pasali ili neke glupe filer misije ali sve u svemu solidno iskustvo
- Gameplay je jednako dobar kao i u prvom dijelu, kretanje je brzo i fluidno sa mogućnosti raznih comboa i raznih gadgeta kao i njihovi upgrade-i. Skill Tree je također dobro posložen gdje daje jasan uvid u što treba i isplati se ulagati. Open world je i dalje najslabija točka igre sa besmislenim side misijama koje služe isključivo kao filer za napucavanje vremena umjesto da se recimo ta sredstva ulože za bolje boss borbe.
- Kad smo već kod toga, pored klasične AC open world formule igra jako pati od lošeg dizajna boss borbi. Svaka borba prati identičnu formulu, izbjegni napade, napadaj, Iskoristi okoliš da neprijatelja stunnaš i moje najdraže - 3 boss stadija gdje sve moraš ponoviti 3 puta zaredom da ga ubiješ. Boss borbe bi trebale biti pored price glavna atrakcija, a ovdje je to riješeno na malo ljen način.
U biti meni se jedino combat i priča (sveukupna prezentacija sa glazbom i svime) istakla sa ovom igrom gdje je sve zbilja jako jako kvalitetno napravljeno, sve ostalo je ili loše u najbolji ruku mid. Volim Spider-Mana kao lika i Insomniac ga je jako dobro dočarao pa samim time dajem 8/10.