Evo dojmova nakon nekih pet sati.
Otvaranje protiv Sandmana je stvarno epsko i izgleda nevjerovatno. Iako Miles Morales ima predivne vizuale, ovo je drugi nivo. Početni dojam te otvaranje nakon prvog djela je tri klase iznad! Tamo mi je bilo mlako i trebalo mi je da se ufuram u igru; ovdje odmah akcija epskih proporcija. Odmah me igra kupila iako već masu sati igram Insomniac Spiderman serijal.
Kontrole još bolje nego prije, sve je fluidno i odlično odrađeno. Iako dolazim odmah nakon jedinice i Milesa, još se trenutno gubim u ovim novim gadgetima i skilovima; koji kada, di čemu... Znam zaplivat. A nastojim borbu napravit što zanimljivijom sa više atraktivnih poteza.
Neznam dali je prvi dio imao custom opciju za težinu, nisam gledao, ali ovdje mi je to pun pogodak! Ovo su mi neke postavke koje mi daju najveći omjer imerzije i zabave:
Enemy Health je najniže iz razloga jer na višim postavkama obični mobovi imaju puno previše healtha. Oni mene udare tri puta, ja njih tri puta i na istom smo, ne izgleda kao da sam ja opaki Spider-Man već obični nitko i ništa. A i uz to, kada bude cut scena naši heroji te mobove riješe u jednom potezu, a onda u gamepalyu kada im igra nabije health djeluju kao mini bossevi.
Enemy Damage na amazing jer mi je to najbolji ratio sa postavkama za Enemy Health kao i gameplay jer ipak treba malo i pripaziti u akciji.
Stealth Awareness mora biti na SPectaclular jer ne želim da kada padnem pred NPCa da ovome trebaju tri sekunde da me registrira pred očima.
Uz to je uključen i fall damage koji je morao biti i u prethodniku.
Sporedne aktivnosti klasične za ovaj tip igre, ali mi se čine definitivno nešto bolje nego prije. A tu mogu i opravdat gluposti od zadataka koje radimo jer je Spiderman poznat po tome, da će pomoć i potražiti mačku, dok recimo Batman bi na to rekao - MMMMM
Još da kažem da mi se sviđa veća količina interijera naspram prethodnika koji često izgledaju odlično.