- Uređivano
Nisi informiran baš. Sony gura na US i EU tu politiku dok se za UAE zemlje takav sadržaj briše, sav LGBT, zastave i još nešto jer bi sad spoilao.
Znači samo pare pare pare, nikakav good guy Sony. Dodvoravaju se tržištima.
Isto tako ak nisi igrao neznaš u kojem je kontekstu ta misija i koliko je glupava i nepotrebna neovisno o homoseksualcima, napisao sam gore da bi maknuo to i da su muško ženski. Misije sa Milesom imaju općenito toliko glupog filler sadržaja da je to strašno. Ovo sa homofobima zadrži za sebe, je baš se bojimo homoseksualaca, da ih bar ima 5 milijardi, em će maknut konkurenciju em će 3 milijarde ženski ostat za nas lol. Tak da mi je bedasto da klasificrate svakog kome to smeta homofobom. Shvatite da netko jednostavno ne preferira seksualni čin u otvor za pražnjenje otpadnih tvari iz crijeva i to je ok. Nebreš nametat svoj način života drugima kao univerzalno ispravan i posrat ga kao homofoba. Ak ja poštujem njih onda treba poštivat i nas, među ostalom oni su nastali upravo prirodnim muško ženskim seksualnim činom.
I sad dosta više o homofobiji, pusti ljude da komentiraju igru jer su istu platili.
Btw. Baldurs Gate 3 ti ima jebanje sa živinama, što je puno gore od ovoga u Spidermanu 2 pa bu igra godine i nitko ni riječ ne kaže. Tim više ljudima je zanimljivo. Čovjek se nekad zapita koliko smo licemjerni a?