Nakon pičkaranja da sad neću igrati Spajdija radi repetitivnog gameplayja, side misija itd. moram se pokriti ušima. Pokleknuo sam pred takvim hypeom (očito sam primjer osobe kojoj se može uvaliti benđo mamce i mokrosuhi brijač ak ih intenzivno reklamiraš i nabijaš mi na nos) i nabavio igru. Imam u igri nekih 7-8, riješavam glavne misije i sporedne, kako mi je što usput. I moram reći da je igra dobra, puno bolja od prethodnika te me u niti jednom dijelu zasad nije umorila niti postala dosadna. Koliko god teško priznajem, jednostavno uživam.

Nisam još ni blizu Act 3, čistim sve side aktivnosti i zločine koji mi se zasvijetle jer baš guštam u svakoj sekundi u igri. Ne znam kako je moguće dočarati feeling Spidermana više od ovoga.

Mislio sam da znam kakva će igra biti i što očekivati, ali kad je krenula ova pjesma, ma pojma nisam imao

Ja sam se malo požurio sa pričom pa sam već na Act 3, a od side misija sam rješio možda dvije i kristale.

Ja sam prvi mislio da ću pičkarat oko side misija i side aktivnosti, ali je zanimljivo i s guštom ih riješim.

Niš neka perverzija zasad, al nije ni dosadni smor ko u jedinici.

Zasad je ajmo reć neka mana što se većina misija ipak svodi isključivo na fight sa hrpom Kravenovih mobova.

Priča je zanimljiva, "tečna", vuče dalje. Nikakav mrtvi spektakl, al tek sam na dijelu kad prvi put igramo stealth dio sa MJ, što nije niš daleko i tek sad me vjerojatno čekaju čuda.

Nemrem se zasitit swinganja po gradu, znam ponekad i besciljno, samo da imam taj jebeni feeling.

Fast travel (učitavanje) postavlja nedostižne standarde za sve ostalo, perverzija.

Evo prisa sta da kazem vec odlicnu igru su jos poboljsali, graficki top, gameplay top story odlican idalje su side misije nekako najslabija karika ove igre… Isto tako bi volio da je winngsuite neki skill koji samo nekad mozes koristit ovako sam se vise osjeca ko da igram supermana a ne spideya… Sve u svemu 9/10 i nadam seonom DLCu kojeg je Insomniac vec komentiao.

Kako su combat otvrdnuli nevjerojatno.

I totalno ne djeluje nepošteno.

Neprijatelji su jednostavno turbo agresivni i zahtjevaju ultrabrze promjene taktike, a u jednom encounteru sada ima više varijacija protivnika nego u prvoj igri i u MM.

Ali u isto vrijeme su kontrole ful streamlined i combat zbog toga djeluje robusnije, brže i tvrđe.

Kao manu bi naveo naizgled nekonzistentne cooldowne abilitya i focusa. Ponekad djeluje kao da ti igra sama cooldowna sve abilitye odjednom, a nekad iako rokam kombose, takedowne i perfect dodge i parry nikako da cooldown prođe.

I pošto je parry mapan na istu tipku kao modifikator za ability nekad ih wasteam bezveze, pogotovo u Actu 3 na sybiote nestovima. Gdje protivnici navaljuju i navaljuju, a web strike lovi krive mete iako gljivu usmjerim u smjeru protivnika kojeg želim web strikeati. Predpostavljam da prioritet za web strike imaju on-screen neprijatelji, ne znam zašto, ali na drugim misijama spidey normalno lovi ekipu koja je iza kamere.

I konačno imamo prave boss fightove. I teški su mamu im…

prosao lunapark ali zbog Diabla, ne mogu se natjerati da igram stalno spajdija…

Bas fin opusten razgovor, kraken I SSD rade pod punom parom u Spajdiju.

Bem ti sunce koliko ova igra rula 😃

Btw igram na fidelity mode i super mi je. Probao sam i preformance mode također.

Swing assist mi je na 5.

E da misije sa MJ su bolje nego u kecu.

Boss borba sa gušterom je vrhunska. Sve od samog početka do kraja. Bravo bravo!

Ja sam jucer prosao, igretina. Act 3 mi je donio osjecaje koje dugo nisam imao u gamingu, klinjos klinjos. Kakav spektakl od igre, jos me trnci operu kad se sjetim scena, pamtit cu ih zauvijek.

Ma super je igra, al pere me kaj nema još "pravog" Venoma.

Sigurno sam na više od pola igre (Stay positive misija), ne želim da taj zadnji dio bude rushan. Ovo dosad je solidan tempo, solidne misije i jebeno zanimljivo, al nije još bilo tog dijela koji me obori na pod.

Premalo se priča o ovoj igri. Zbilja je odlična. Nisam očekivao toliki napredak u odnosu na jedinicu. Uživam ko mala beba.

Pravi Venom. Ima ga ima.

I to kak.

Tuhy itekako ga ima. Čeka te spektakl. Zaboravit ćeš da nisi imao snošaj već tri godine koliko je dobro sve izvedeno.

Flipper Zaboravit ćeš da nisi imao snošaj već tri godine

Potvrđujem da je ovo apsolutna istina.

Čestitam, nisam znao da ste i vi u braku.